Vakar vakarā Latvijas vīriešu basketbola izlases izstājās no Eiropas čempionāta, 1/4 finālā zaudējot Slovēnijai 97:103. Noslēdzošajā spēlē rezultatīvākais Latvijas sastāvā ar 34 punktiem bija Kristaps Porziņģis, bet pēdējās spēles minūtes gan latviešu, gan slovēņu faniem sirdis pukstēja straujāk, jo mačs ritēja punkts punktā. Slovēnija gan prata noturēt pārsvaru, nepalaida garām Latviju un izcīnīja uzvaru, iekļūstot Eiorpas četru spēcīgāko komandu pulkā.

Pēc spēles Latvijas basketbola savienības valdes loceklis Edgars Jaunups sociālajā tīklā ”Twitter” rakstīja, ka ”mūsējiem pietrūcis mazliet veiksmes”, uz ko sekoja grandioza Latvijas basketbola leģendas Valda Valtera atbilde:

Valters gan nelikās mierā un atbildēja arī SK ”Cēsis” prezidentam Krišjānim Kļaviņam, atkal smagā veidā nosodot LBS:

Taču pēc tam Valters acīmredzot nomierinājās un publicēja atvainošanās tvītu, sakot, ka tikai nomainoties sistēmai, Latvija varēs aizsniegties līdz medaļām:

Pēc šiem ierakstiem Valters turpināja taisnoties, sakot, ka viņš 2000. gadā nodevis sakārtotu LBS struktūru un viņa izveidoto sistēmu jaunā paaudze joprojām neesot spējusi uzlabot.

Saistītās tēmas: BasketbolsEČ2017jaunupsŠovsValdis Valters

youtube icon
Abonēt youtube