Slepeni no svešu acīm septembra sākumā laulības ostā iestūrēja mūziķis Mārtiņš Ruskis un viņa mīļotā meitene Žanete Dinsberga. Abu kāzās piedalījās pārsvarā tikai jaunlaulāto radi. Šodien abi devušies baudīt medusmēnesi uz Itālijas pilsētu Bari.

Mūziķa Mārtiņa Ruska un viņa mīļotās Žanetes sociālo tīklu ierakstos nekas neliecina par abu attiecību jauno statusu. Principā, ja neskaita dažas mīļas kopbildītes par abu attiecībām, maz kas liecina par statusa maiņu sociālajos tīklos. Taču, šodien 16.septembrī mūziķis ievietojis savā facebook.com profilā, ka abi dodas uz Itālijas pilsētu Bari. Un piebilst, lai nedēļu viņus neviens netraucē. Palasot komentāru sadaļu, ir skaidrs, ka abu ceļojuma mērķis ir doties izbaudīt medusmēnesi.

Pēc neoficiālas, bet drošas informācijas mūziķis patiešām septembra sākumā apprecēja savu draudzeni Žaneti. Un nu abi ir precēts pāris. Tiesa, kāzu ceremonijā piedalījās vien abu radi un tuvākie draugi. Un arī sociālajos tīklos abi nesteidz oficiāli paziņot faktu par savām laulībām.

 

Foto: facebook.com

 

Saistītās tēmas: apprecējiesMārtiņš Ruskis

youtube icon
Abonēt youtube