Privātas ballītes ar Robiju Viljamsu, Stīvenu Sigālu un kopīgi treniņi ar “Playboy” leģendu Pamelu Andersoni, tas viss raksturo vienu no šī brīža vadošajiem pasaules iluzionistiem Rafaelu van Hercku. Šajās brīvdienās viņš viesojās Rīgā notiekošajā “Olybet Magic Mania”  burvju konkursā un tieši šeit tika godam atzīmēta viņa dzimšanas diena.

Enriko un Dace Pecoli jau trešo gadu Latvijas galvaspilsētā rīko vērienīgu iluzionistu cīņu ar nosaukumu  “Olybet Magic Mania”. Šogad desmit pretendentus uz labākā burvja titulu vērtēja viens no pasaulē vispopulārākajiem iluzionistiem Rafaels. No Beļģijas nākušais mags ir pamanījies iekarot milzu skatītāju simpātijas visā pasaulē. Un otrā okeāna pusē esošajā Amerikā viņš ir kļuvis par ierastu viesi slavenību burziņos. Turklāt viņu vieno īpaši silta draudzība ar seksīgo Pamelu Andersoni. Izrādās, “Pludmales patruļas” zvaigzne pie Rafaela apgūst burvju trikus. Neskatoties uz savu popularitāti vīrietis nesirgst ar “zvaigžņu slimību” un iztika bez miesassargu klātbūtnes. Turklāt, mags Latvijā labprāt komunicēja ar pārējiem pasākuma viesiem un pat konkursa pauzēs izklaidēja publiku ar dažiem no saviem trikiem.

Tieši pasākuma dienā bija arī iluzionista dzimšanas diena. Un viņa draugi Pecoli šo faktu nolēma atzīmēt ar visai nebēdnīgu pārsteigumu. Par godu īpašam viesim uz skatuves no aizkapa dzīves atgriezās pasaules lielākais seksimbols Merlina Monro, lai pavedinoši nodziedātu gaviļniekam “Happy Birthday To You”. Tā kā Merlinas reinkarnācija patiesībā bija pašmāju parodiju meistars Vadims Jazz, gaviļniekam bija grūti valdīt smieklus par šādu apsveikumu.

Foto: Jānis Ogle un publicitātes foto

 

Saistītās tēmas: Olybet Magic ManiaRafaels van Herck

youtube icon
Abonēt youtube