Valsts prezidents Raimonds Vējonis no 18.septembra līdz 23.septembrim dosies darba vizītē uz ASV, kur piedalīsies ASV prezidenta Donalda Trampa un viņa kundzes Melānijas Trampas rīkotajā pieņemšanā, liecina Valsts prezidenta darba kārtība.

19.septembrī Vējonis atradīsies Ņujorkā, kur viņam paredzēta dalība arī ANO Ģenerālās Asamblejas 72.sesijas debatēs un divpusējā tikšanās ar Ungārijas prezidentu Jānošu Āderu. Tāpat Valsts prezidents piedalīsies ANO Ģenerālās Asamblejas rīkotajās darba pusdienās un tiksies ar “Microsoft” vadītāja vietnieci Toniju Tounsu-Vaitliju.

Savukārt 20.septmebrī Vējonis piedalīsies “Bloomberg Global Business Forum” rīta sesijā, kā arī teiks uzrunu ANO Ģenerālās Asamblejas 72.sesijā. Dienas noslēgumā Valsts prezidentam paredzēta tikšanās ar latviešu diasporu Ņujorkā.

21.septembrī Vējonis Vašingtonā ar uzrunu uzstāsies CEPA (The Center for European Policy Analysis) foruma atklāšanā un piedalīsies Latvijas Valsts augstākā apbalvojuma pasniegšanas ceremonijā Latvijas vēstniecībā ASV. Vizītes noslēgumā Valsts prezidents piedalīsies Latvijas vēstnieka ASV Andra Teikmaņa rīkotajās darba vakariņās.

youtube icon
Abonēt youtube