Kulta statusā esošā grāmata un fantastikas žanra filma “Labirinta skrējējs” (The Maze runner) šonedēļ skatītāju vērtējumam nodeva šīs sāgas jaunākās daļas oficiālo treileri un arī izziņoja pirmizrādes datumu, kad uz ekrāniem būs skatāms šī neparastā stāsta risinājums.

“Labirinta skrējējs” gluži, kā daudzas kulta grāmatas, zibens ātrumā piedzīvoja savu ekranizāciju 2014.gadā. Kaut arī sižetiski filma un grāmata bija mērķēta uz pusaudžu auditoriju, neparastā ideja un pēc apokalipses tēma uzrunāja arī virkni fantastikas cienītājus. “Tomass pamostas augšup braucošā liftā un viss, ko viņš atceras, ir tikai savs vārds. Kad atveras lifta durvis, Tomass nonāk Klajumā – slēgtā sabiedrībā, kur dzīvo vairāki desmiti viņa vienaudžu. Klajumu ieskauj Labirints – gigantisku sienu mudžeklis, kas katru vakaru aizver savus vārtus. Palikt uz nakti Labirintā nozīmē nāvi. Kopš savas ierašanās dienas Tomass izjūt sevī paaugstinātu interesi par Labirintu – kas gaida aiz tā sienām un varbūt Labirints nav galvenais uzdevums, kurš ir jāatrisina,” šādi sākās “Labirinta skrējējs” pirmā daļa. Ja pirmā daļa bija 1:1 ar grāmatu, tad otrā daļā jau bija skatāmas būtiskas atšķirības. Arī trešā daļa solās grāmatas lasītājiem sagādāt pārsteigumu.

Līdz pat šīs nedēļas sākumam par trešo daļu nebija nekādas oficiālas informācijas. Kulta filmas fani var uzelpot – gaidīt nav atlicis ilgi. Savu pirmizrādi “The Maze Runner: The Death Cure” piedzīvos 2018.gada 26.janvārī. Un, lūk, pirmais filmas oficiālais treileris.

Foto: kadrs no video

youtube icon
Abonēt youtube