Krišjāņa Valdemāra ielas nakts braucienam, kas notiks 30.septembrī, pieteikušies jau vairāk nekā 3000 dalībnieku, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Reģistrēšanās braucienam gan vēl turpinās un ikviens interesents tam var pieteikties vietnē “www.naktsbrauciens.lv”.

Pasākuma organizatori aicina brauciena dalībniekus tērpties koši un tērpā izmantot lampiņas, jo tādejādi brauciens būs spilgtāks un pamanāmāks. Interesantāko tērpu autoriem būs iespēja pretendēt uz balvu kādā no nominācijām, kas tiks piešķirta par noformējumu. Balvas varēs iegūt tikai tie, kas būs iepriekš reģistrējušies un startēs ar pasākuma numuriem.

Starts skrituļotājiem un skeiteriem tiks dots plkst.23 pie Brīvības pieminekļa, bet brauciena apmeklētāji un dalībnieki starta vietā tiks gaidīti jau no plkst.21, kur paredzētas dažādas aktivitātes. Pēc brauciena būs mūziķu sveiciens, karsta zupa un apbalvošana dažādās nominācijās.

Saistībā ar braucienu, nakts laikā slēgs satiksmi vairākās Rīgas centra ielās.

30.septembrī no plkst.21 līdz 2 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Kr.Valdemāra ielas posmā no Raiņa bulvāra līdz Zirņu ielai, izņemot ielas posmu un virzienu no Kalpaka bulvāra līdz Vanšu tiltam.

Savukārt no plkst.22 līdz plkst.2 transportlīdzekļu satiksmi slēgs Brīvības bulvāra posmā no Kalpaka bulvāra līdz Raiņa bulvārim – abos braukšanas virzienos, Brīvības bulvāra posmā un virzienā no Elizabetes ielas līdz Kalpaka bulvārim, Raiņa bulvāra posmā no Kr.Valdemāra ielas līdz Inženieru ielai un Elizabetes ielas posmā no Kr.Valdemāra ielas līdz Brīvības bulvārim.

Šie ierobežojumi gan neattieksies uz sabiedriskā transporta kustību līdz plkst.22.50.

Savukārt nakts stundās, no plkst.22 līdz 2 tiks organizēta divvirzienu satiksme Baznīcas ielas posmā no Elizabetes ielas līdz Dzirnavu ielai.

No plkst.20 līdz 2 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Elizabetes ielas posmā no Kr.Valdemāra ielas līdz Brīvības bulvārim un Raiņa bulvāra posmā no Kr.Valdemāra ielas līdz Brīvības bulvārim.

Brauciens notiks maršrutā Brīvības pieminekļa laukums – Brīvības bulvāris – Elizabetes iela – Krišjāņa Valdemāra iela līdz krustojumam ar Zirņu ielu, kur notiks apgriešanās un brauciens atpakaļ pa Krišjāņa Valdemāra ielu – Raiņa bulvāri – līdz Brīvības pieminekļa laukumam.

youtube icon
Abonēt youtube