Aizvien vairāk pašmāju mūzikas talanti saprot, ka sevi jāmēģina pierādīt ārpus Latvijas veidotajiem talantu šoviem. Visai veiksmīgi mūsējiem tas līdz šim izdevies Krievijā, Ukrainā, Lietuvā un pat Vācijā. Pagājušās nedēļas izskaņā spēcīgās balss īpašniece no Latvijas Jeļena Matule sevi veiksmīgi parādīja šovā “The Voice” Polijā. Viņai izdevās pārvarēt dueļa kārtu.

Sestdien, 14. oktobrī, Polijas televīzija translēja kārtējo ”The Voice of Poland” ”kauju” sēriju, kurā savu varēšanu apliecināja dalībnieki, kuri kvalificējušies caur aklajām noklausīšanām. Dalībnieku vidū bija arī Jeļenas Matules un vokālista no ASV Abrahama Kennera III duets. Viņi izpildīja Ališas Kīzas un Džeka Vajta kompozīciju ”Another way to die”, kas savulaik kļuva par galveno dziesmu vienā no filmām par Džeimsu Bondu. ”Abrahams ir spēcīgs vokālists, un, kad es uzzināju, ka kauja būs tieši pret viņu, nebiju pārāk priecīga.Sacensties tāpat nav viegli, bet, kad ir jādzied duets ar nepazīstamu vokālistu, uzdevums kļūst vēl grūtāks. Tas ir kā žirafes un pāva pāru slidošana – abi ir skaisti, bet kopā var arī nesaderēt. Toties Bonda meitenes tēls, kuru izdevās pielaikot šajā numurā, man visai iepatikās, deva pārliecību un pat mazliet cietību,” iespaidos dalās Jeļena.

Tagad Jeļenai priekšā nākamais posms – nokauti. Pēc ”kaujām” katra trenera komandā paliek tikai septiņi dalībnieki. Nokautos viņi nodziedās pa dziesmai, un galu galā komandā paliks tikai četri cilvēki. Nokautu rezultāti būs zināmi jau oktobra beigās.

Saistītās tēmas: Jeļena MatulePolijaThe Voice

youtube icon
Abonēt youtube