Pirmo reizi “Spēlmaņu nakts” ietvaros Latvijas teātru aktieri apvienosies vienā kopīgā komandā, izmēģinot savus spēkus futbola laukumā, aizvadot draudzības spēli ar Latvijas augstākās līgas klubu FK Metta/Latvijas Universitāte, kuras rindās ir vairāki Latvijas futbola izlašu spēlētāji. Organizatori vēl neatklāj, kuri aktieri piedalīsies spēlē, komandas sastāvs tiks atklāts dažas dienas pirms spēles.

Aizraujošā draudzības spēle norisināsies pirmdien, 23.oktobrī. Zīmīgi, ka futbola spēle atklās “Spēlmaņu nakts” skatītāju balsojumu, kurā simbolisko pirmo balsojumu veiks tieši abas komandas. Kā ierasts, mēnesi pirms Gada balvas Teātrī “Spēlmaņu nakts” balvu pasniegšanas ceremonijas, arī skatītāji ir aicināti izteikt savu viedokli, balsojot par gada labāko izrādi, labāko aktrisi un aktieri. Spēlmaņu nakts norises, tai skaitā skatītāju balsojums norisinās ar Borisa un Ināras Teterevu fonda un Kultūras ministrijas atbalstu.

Draudzības spēles norises vieta būs Elektrum Olimpiskā centra futbola laukums, un tā sāksies plkst. 12:00 ar Latvijas Teātra darbinieku savienības priekšsēdētājas Daigas Šiliņas un futbola skolas Metta līdzdibinātāja Ģirta Mihelsona ievadvārdiem. Ikviens interesents aicināts un laipni gaidīts apmeklēt spēli klātienē, taču draudzības spēli dzīvajā tiešraidē vērot būs iespējams arī FS Metta Facebook profilā, kur spēli komentēs Anatolijs Kreipāns.

Foto: ilustratīvs foto Jānis Ogle

youtube icon
Abonēt youtube