Nākamais, 2018. gads, Prāta Vētrai būs ne tikai jaunā albuma iznākšanas gads, bet arī Latvijas koncerttūres gads ar 5 grandioziem koncertiem lielākajās Latvijas pilsētās. 

No 1. novembra grupas Prāta Vētra jaunais singls “Tevis Dēļ” no pavasarī gaidāmā jaunā albuma ir dzirdams Latvijas radiostacijās un pieejams visos mūzikas straumēšanas servisos.“Tevis dēļ” pirmatskaņojums dzīvajā izpildījumā notiks svētdienas, 5.novembra, vakarā uz vērienīgā šova “X Faktors” skatuves un kanālā TV3.

Lielākā daļa jaunā albuma materiāla rodas tepat Rīgā, grupas mēģinājumu telpā, kopā ar producentiem un dziesmu līdzautoriem Davidu Larssonu un Povelu Olssonu no Zviedrijas. Vienā no šādām spraigām darba dienām arī radās “Tevis Dēļ”. Darbs pie albuma rit pilnā sparā, un “Tevis dēļ” šobrīd ir “gatavākais auglis groziņā”, ar kuru puiši nepacietīgi vēlējās dalīties.

Par dziesmu stāsta Renārs Kaupers: “Tevis Dēļ ir par divām lielām mīlestībām – dievišķo mīlestību pret cilvēku, to mīloši kosmisko spēku, kas katru rītu mūs priecē ar sauli debesīs, tur upes starp krastiem un ļauj mums te būt, elpot un radīt. Un otra, protams, ir cilvēka mīlestība uz līdzcilvēku, un cik daudz esam gatavi darīt viens otra (tevis/manis) dēļ, pat ja tam seko skumjš šķiršanās brīdis.”

Koncerttūres atklāšanas koncerts ierasti notiks Prāta Vētras dzimtajā pilsētā Jelgavā, Lielupes pļavā, pretī skaistajai Jelgavas pilij, bet Valmierā, ņemot vērā lielo apmeklētāju skaitu iepriekšējās tūres koncertā Pauku priedēs, 2018. gada koncerts notiks plašajās Dīvaliņa pļavās, Valmieras centrā.

Pēc ilgāka pārtaukuma Prāta Vētra piestās arī Latgalē, kur spilgtā atmiņā visiem palicis sirsnīgais koncerts Preiļos pirms 6 gadiem.

Lielais noslēguma koncerts norisināsies Rīgā, Mežaparka Lielajā estrādē, kur iepriekš tika uzstādīts apmeklējuma rekords – 45 000 skatītāju.

Biļetes uz Prāta Vētras 2018. gada vasaras koncerttūri pārdošanā būs no pirmdienas, 6. novembra. Pirmās trīs dienas – par īpaši izdevīgu cenu.

Koncerttūres datumi:

21.07.2018. Jelgavā, Lielupes pļavā pretī Jelgavas pilij;

28.07.2018. Valmierā, Dīvaliņa pļavās;

3.08.2018. Ventspilī, Reņķa dārzā;

11.08.2018. Daugavpilī, stadionā “Lokomotīve”;

17.08.2018. Rīgā, Mežaparka Lielajā estrādē;

Biļetes no pirmdienas, 6. novembra, būs nopērkamas interneta veikalā eKase.lv, t/c “Spice” info centrā, mūzikas veikalā “Randoms” un pilsētu kultūras centru kasēs.

Saistītās tēmas: jauna tūrejauns klipsPrāta VētraTevis dēļ

youtube icon
Abonēt youtube