Savulaik viena no populārākajām pašmāju skatuves māksliniecēm DJ Ella jeb īstajā vārdā Elīna Fūrmane uz nedēļu iegriezusies dzimtenē. Par to viņa pavēstīja sociālajā tīklā instagram.com publicējot story no naksnīgās Rīgas. Savukārt, tuvojoties nedēļas nogalei, Dj Ella nespēja būt vienaldzīga pret pašmāju saviesīgo dzīvi un pabija gan modes nedēļā, gan sava labākā drauga Markusa Riva koncertā “Coyote Fly”.

Ja neskaita dokumentālo raidījumu “Sapnis par Ameriku”, tad Dj Ella dzimtajā pusē nav manīta jau ilgāku laiku. Pavasarī viņa laida klajā savu jaunāko dziesmu un videoklipu “In Love” un radio intervijā ar Tomu Grēviņu solījās parādīties uz kāda no pašmāju vasaras festivālu skatuvēm. Solījums diemžēl netika realizēts, tomēr šonedēļ dziedātāja tiešām iegriezās dzimtenē. Par viņas ierašanos Latvijā varēja nojaust pēc sociālas vietnes instagram.com story mazajiem video ar naksnīgo Rīgu. Dziedātāja palepojās arī ar sava krustdēla apciemošanu. Savukārt ceturtdienas vakarā Dj Ella izgāja sabiedrībā. Kopā ar kādreizējo biznesa partneri Santu Kolu un ekstravaganto modes mākslinieku Dāvidu jeb īstajā vārdā Romānu Andrējevu viņa ieradās uz pašmāju lielāko modes burziņu “Modes Manifestācija”.

Bet piektdienas naktī viņa atminējās trakulīgās jaunības ballītes un atradījās klubā “Coyote Fly”, kur tonakt uzstājās viņas viens no tuvākajiem draugiem mūziķis Markus Riva jeb īstajā vārdā Miķelis Ļaksa.

 

Foto: Jānis Ogle, Nauris Garkaklis un instagram.com

youtube icon
Abonēt youtube