Tuvojās Ziemassvētki neparastā duetā apvienojušies estrādes leģenda Viktors Zemgals un dziedātāja Laura Raila.  Lai sniegtu akustisku koncertu “Pirmo Adventes sveci iededzot” Laura Raila duetā ar Viktoru Zemgalu viesosies: Vissvētākās Trīsvienības Romas katoļu baznīcā un  Aizkraukles Romas katoļu baznīcā. 

 

Kopā viņi ieskandinās tādas dziesmas, kā: Klusuma korālis, Noskaņa, Un Tu nāc, Rīt būs labāk, Klusa nakts, Ziemassvētku stāsts, Lidojums naktī, Es vēlos teikt paldies un daudzas citas skanīgas dziesmas akustiskā izpildījumā, akustiskās ģitāras, piano, perkusiju un vijoles pavadībā. ” Dziedāšana, cik vien sevi atceros, vienmēr bijis mans lielākais dzīves aicinājums,” šādus vārdus par sevi saka visiem labi pazīstamais, šarmantais dziedātājs un dziesmu autors Viktors Zemgals. Mums visiem viņš ir labi pazīstams arī kā populārā kvarteta “EOLIKA” dalībnieks. Viņš saka: “Ziemassvētki ir laiks kas atkal un atkal ļauj noticēt brīnumam. Laiks, kas aicina uz savstarpēju sapratni un iecietību, kuras ikdienā mums bieži vien pietrūkst. Gaišus un apcerīgus Ziemassvētkus!”

Savukārt, Laura Raila ir sevi pierādījusi populārās un džeza mūzikas dziedātāja, startējusi TV mūzikas šovos,tādos kā – Tv3 Koru kari, LNT Dziedošās Ģimenes, LNT Okartes skatuve, LNT Mūsu labākās dziesmas un citos.

Sadarbojusies ar Latvijā labākajiem mūziķiem. Laura Raila saka ” Ziemassvētki ir tāds īpaši apgarots laiks,kad pastiprinātāk vēlamies būt kopā un darīt viens otram labu. Mūzika runā labāk par vārdiem.” “Dziedāt kopā ar Viktoru pirmkārt ir liels pagodinājums man, jo viņš savā dzīvē ir tik daudz ko sasniedzis,piedzīvojis un pieredzējis, no viņa var daudz mācīties. Eolika manās acīs vienmēr bijusi mūsu Latviešu top grupa,kas gājusi cauri gadiem un popularitātes ziņā ir tikai augusi. Viktoru atceros arī kā Laika ziņu diktoru. Toreiz biju maza meitene,bet skatījos laika ziņas,jo patika diktors,” smejās Laura.

Saistītās tēmas: Laura RailaViktors ZemgalsZiemassvētki

youtube icon
Abonēt youtube