Pirms desmit gadiem pašmāju mūzikas slavas saulītē nonāca skatuves huligāni “Double Faced Eels”. Un neviena sevi cienoša ballīte vairs nebija iedomājama bez dziesmām “Zilais valis” un “Dagmārā”. Pēc vairāku gadu dīgstāves grupa atgriežas ar jaunu uzfrišinātu sastāvu un daudz lielākām ambīcijām. Vai viņiem izdosies atkal ielauzties pašmāju mūzikas slavas saulītē, grūti prognozēt, taču pasaules mērogā viņi sevi parādīja spoži.

Divkosīgie zuši ir izplunčājušies vietējos mūzikas dīķos un viņu leģendārais hīts “Zilais valis” jau sen ir vēsture, kuru atminās vairs tikai retais. Taču, tieši šobrīd grupa “Double Faced Eels” piedzīvo savu atdzimšanu. Tiesa no grupas pamatsastāva ir palicis vien Marka jeb īstajā vārdā Mārtiņš Gailītis. Un jau kādu laiku viņš vairs nav grupas galvenais solists, atvēlot šo vietu jaunpienācējam Reinim Straumem. Pirms neilga laika grupa izdeva savu jaunāko dziesmu un videoklipu “Can’t Let Go”.

Taču, tas viss ir pupu mizas, salīdzinot ar to, ko šie letiņi paveica aiz okeāna esošajā slavenību mekā Losandželosā. Šī gada  novembrī video straumēšanas vietnē YouTube pirmoreiz skatītājiem tika nodots pavisam jauns mūzikas šovs “Best.Cover.Ever”, kurā dalībnieki no visas pasaules sacenšas, lai kāptu uz vienas skatuves ar starptautiska līmeņa mūzikas industrijas zvaigznēm.

Katrai šova sērijai pieteicās tūkstošiem dalībnieku no visas pasaules un vieni no veiksminiekiem, kuri tika uzaicināti doties uz Losandželosā filmēties šovā, ir arī mūsu “Divkosīgie zuši”. Viņi bija vienīgie finālisti no Eiropas. Šovā “Double Faced Eels” izpildīja pasaules slavenās dīdžeju meitenes Bebe Rexha dziesmas “In the Name of Love” kaverversiju, un, iegūstot Bebe Rexha simpātijas, izcīnīja uzvaru un iespēju uzstāties kopā ar viņu. Nu jau pāris dienas šis sasniegums ir skatāms globālajā tīmeklī un cilvēki šo sadziedāšanos uztver ar slavas pilniem komentāriem.

Šova izskaņā uzvarētājiem tika pasniegta īpaša balva no šova un no Bebe Rexha— apmaksāts atkārtots brauciens uz Losandželosu, lai sniegtu privātu koncertu leģendārajā klubā “Roxy Theatre” un prezentētu sevi producentiem un vietējās mūzikas industrijas pārstāvjiem. Ir pilnīgi pie kājas, kā grupas atgriešanos apritē uztver letiņi, taču viens ir skaidrs – grupa “Double Faced Eels” ir pirmie un vienīgie mūziķi, kas kāps uz skatuves leģendārajā “Roxy Theatre”. Un to jau var atzīt par 2017.gada lielāko pašmāju mūziķu sasniegumu vēsturē!

Foto: facebook.com un kadrs no video

Saistītās tēmas: Bebe RexhaDouble Faced Eels

youtube icon
Abonēt youtube