Serviss ”FloweDream” piedāvā vēl nebijušu iespēju pasūtīt elegantu un gaumīgu ziedu kārbu pēc katra paša izvēles. Tās ir pieejamas dažādos izmēros, sākot no 15 centimetriem līdz pat 35 dažādās cenu kategorijās.

Svaigi ziedi un gaisīgi makarūni – stilīga un oriģināla dāvana mīļajiem, draugiem, kolēģiem un ikvienam, kas novērtē gaumīgus pārsteigumus. Šāda ziedu kārba ir ne tikai pievilcīgs svētku galda noformējums, bet arī skaists interjera elements pēc tam, kad svētki jau pagājuši.

”FlowerDream” šajā svētku laikā var kalpot kā lieliska dāvana tuviniekiem – sievai, darba kolēģei, meitai vai jebkuram, kurš novērtēs gaumīgu un augstas kvalitātes veikumu. Sevišķi Ziemassvētkos, kad cilvēki mēdz lauzīt galvu, ko skaistu uzdāvināt tuviniekiem – ”FlowerDream” ziedu kārba noteikti būs patīkams un skaists pārsteigums tās saņēmējam.

Ziedu kārba ar makarūniem lieti iederas gan kā neliels prezents biznesa partnerei, gan kā silts sveiciens otrajai pusītei. Ikviena kārba tiek gatavota saskaņā ar klienta veikto pasūtījumu, atlasot svaigākos ziedus un makarūnus.

Pateicoties tam, ka ”FlowerDream” nodrošina bezmaksas piegādi, ziedu kārba var tikt operatīvi nogādāta pie adresāta uzreiz pēc tās pagatavošanas, tādējādi garantējot nevainojamu pārsteigumu.

Gaumīgo ziedu kārbu iespējams pasūtīt >>>ŠEIT<<<

Saistītās tēmas: DāvanasservissZiedu kārba

youtube icon
Abonēt youtube