Ziemassvētkos mēs svinam Kristus dzimšanu. Bērnu piedzimšana, nenoliedzami, ir skaists mirklis jebkuru vecāku dzīvē. Šajā gada par vecākiem ir kļuvuši arī vairāki sabiedrībā pazīstami cilvēki. Portāls “Rīta Kafija” ir apkopojis šī gada visvairāk apspriestākos mazuļus Latvijā. Priecājamies kopā par laimīgajām ģimenēm un atskatāmies uz slavenību jauno paaudzi!

 

  1. Seksīgākais papucis pasaulē ir tikai viens no epitetiem, kas rudenī pasaules modes portālos veltīti latviešu modelim Jānim Ancenam. Puisis 30. oktobrī savā facebook.com profilā visai pasaulei pavēstīja, ka ir laimīgs meitas tēvs. Bilde ar mazo meitiņu no sirds iepriecināja modeļa tēti Juri, kas neslēpa savu aizkustinājumu komentāros. Savukārt, daudz lielāku ažiotāžu presē izpelnījās glaunā ģimenes fotogrāfija sociālajā vietnē instagram.com. Tajā modelis redzams kopā ar savu sievu Stellu un abu pirmdzimto meitiņu. Kā portālam ritakafija.lv atklāja pasaules slavenā modeļa mamma Gunita, mazmeitiņa pasaulē nākusi šī gada 23. septembrī. Meitenītes pilnais vārds ir Mia Ancens- Trapšs. Jāatgādina, ka jau vairākus gadus 25 gadus vecais ogrēnietis Jānis Ancens stabili atrodas pasaulē vadošo vīriešu modeļu TOP 50-nieka augšgalā. Un ik gadu savu pieredzi var papildināt ar dalību lielākajās modes nedēļu skatēs Parīzē, Milānā un Ņujorkā, kā arī foto sesijās reklamējot pasaule labi zināmus “zīmola” apģērbus un aksesuārus. Vasarās sākumā Ancens iestūrēja laulības ostā ar savu ilggadējo draudzeni – Ņujorkā mītošo Stellu Trapšu. Turklāt abi uzsāka arī kopīgu biznesu, nodibinot paši savu modeļu kastinga aģentūru, uzsākot meklēt jaunas sejas modes pasaulē.

 

  1. Pēc pērnā gada neveiksmīgajiem mīlas sakariem ar sabiedrības dāmu Lieni Skulmi pie savas sieviņas atgriezās aktieris Andris Bulis. Gada sākumā pasaulē nāca Buļu ģimenes otrā atvasīte.

  1. Ārpus televīzijas mājas Zeltiņam jāsāk pierast pie tēta amata. Pavisam nesen 20.novembrī pasaulē nāca Zeltiņu pāra pirmdzimtā meitiņa. Renārs Zeltiņš un viņa mīļotā sieviete Ieva Koha gredzenus mija 7. jūnijā un visai drīz prese ziņoja, ka jau rudenī jaunlaulāto ģimenei gaidāms papildinājums. Tieši pēc valsts svētku svinībām pasaulē nāca Zeltiņu pāra pirmdzimtais. 20. novembrī dzimušajai meitiņai vecāki devuši neparastu vārdu – Emma.

  1. Gada sākumā pasaulē nāca savulaik populārās pašmāju dziedātājas Ladybird jeb īstajā vārdā Tatjanas Šihmuratovas pirmdzimtais – dēls. Dziedātāja Ladybird jau kopš 2008.gada dzīvo Anglijā un, pārceļoties uz šo zemi, arī izbeigusi savas muzikālās gaitas Latvijā.

 

 

  1. Grupas “Musiqq” hitu autora un mūziķa Marata Ogļezņeva un viņa sievas stilistes Ievas Sveiles-Ogļezņevas ģimenē šogad pavasarī bija priecīgs notikums, jo pasaulē nācis abu pirmdzimtais dēlēns. Priecīgo vēsti par Marata ģimenes jaunumiem visai Latvijai atklāja grupas “Prāta vētra” solists Renārs Kaupers uz Dailes teātra skatuves “Zelta mikrofona” apbalvošanas ceremonijā. Mūziķa pirmdzimtajam dots vārds Milians.

 

 

  1. Septembra vidū savu pirmdzimto dēliņu vārdā Stefans sagaidīja dejotāju pāris Rihards un Viola Mailīši- Abramovi. Abi aktīvi turpina mācīt jauno paaudzi modernajām dejām un arī līdzdarbojās konkursā “Vecmāmiņa 2017”.

  1. Šā gada sākumā pasaulē nākusi latviešu aktiera Ulda Anžes trešā atvase. Latvijas Nacionālā teātra aktiera Ulda Anžes un viņa sievas Olgas Baibas Anžes otrā atvase pasaulē nāca šā gada 6.janvārī. Olga laidusi pasaulē dēlu, kuru vecāki nosaukuši par Teodoru Oto. Atgādinām, ka Anžu ģimenē jau aug teju divus gadus veca meitiņa Elza Gerda. Uldis un Olga apprecējās 2014.gada nogalē. Aktieriem ir arī dēls Rūdolfs, kas dzimis laulībā ar ziņu moderatori Kristīni Anži.

  1. Bijušais Latvijas hokeja izlases vārtsargs Artūrs Irbe 50 gadu vecumā kļuvis par tēvu trešajai atvasei. Irbe un viņa sieva Madara (28) pirmajai kopīgajai atvasei devuši vārdu Pauls Teodors. Artūrs ir tēvs 27 gadus vecajai Anitai Irbei un 18 gadus vecajam Atim Irbem, bet Madarai no iepriekšējām attiecībām ir deviņus gadus vecs dēls un astoņus gadus veca meita.

  1. Santai un Mārtiņam Pīlēniem – meitiņa. Meitiņa nākusi pasaulē 24. janvārī Siguldā. Pāris sākotnēji nav varējuši vienoties par mazulītes vārdu, jo vienam paticis vārds Frīda, bet otram Katrīna. Tomēr pāris lēmis par labu spēcīgam un neparastam vārdam – Frīda.

  1. Ziemassvētku vakarā, 24. decembrī, pazīstamais TV un pasākumu vadītājs Armands Simsons iepriecinājis savus sociālās vietnes Instagram.com sekotājus. Pasaulē nākusi Simsonu pāra ceturtā atvase! Armanda Simsona sieva decembrī laidusi pasaulē meitiņu. Pāris jaundzimušo nodēvējuši par Odriju Pērli. Priecīgo vēsti Simsons atklājis, Ziemassvētku vakarā publicējot jauku ģimenes fotogrāfiju. Ģimenes dāmas sēž pie eglītes, tērpušās sarkanās drēbēs. ”Sveicieniņi Ziemīšos no Simsoniņiem. Pirmie tik kuplā skaitā,” vēsta lepnais jaundzimušās Odrijas tētis.

Foto: Facebook.com, instagram.com un RK arhīvs

youtube icon
Abonēt youtube