Šonedēļ lielākie spāņu dzeltenās preses mediji steidz publicēt bildes ar 12. decembrī pasaulē nākušo Latvijas miljonāra Viļa Vītola mazmazmeitiņu Lieni. Un, kā raksta turienes laikraksti, Liene šogad varētu kļūt par populārāko meiteņu vārdu, kurā vecāki gribēs saukt savas meitiņas.

Ārzemju latvietis Vilis Vītols ar ģimeni bija vieni no pirmajiem, kas pēc neatkarības atgūšanas pameta ierasto dzīvi saulainajā Venecuēlā un atgriezās Latvijā. Miljonārs un mecenāts Vilis Vītols lielākoties ir pazīstams pateicoties viņa dibinātajām un uzturētajām “Vītola Fondam”. Tiesa, dzīvi Venecuēlā nolēma turpināt viņa mazmeita Astrīda Klišāne. Tur viņa iepazinās ar vienu no pasaules slavenākajiem latino dziedātājiem Karlo Bauti. Abu kāzas tika svinētas 2011.gada jūlijā Jēkabpils dzimtsarakstu nodaļā. Abi uzsāka ģimenes dzīvi moderni iekārtotos apartamentos Madridē. Nu, jau vairākus gadus spāniski rakstošie mediji vairs nav iedomājami bez jaunumiem par Astrīdu Klišāni un viņas vīru Karlo. Šonedēļ centrālais temats spāniski rakstošajā presē ir viņu nesen piedzimusī meitiņa Liene. Tieši šonedēļ Astrīda sociālajos tīklos publicēja pirmo ģimenes lielo fotogrāfiju, kurā redzama viņa ar vīru, abu pirmdzimtais Markuss un mazulīte Liene. Kā ziņo Spānijas lielākais medijs “!Hola!” meitenīte nākusi pasaulē 12.decembrī  “Žēlsirdīgās Rožukroņa Dievmātes Hospitālī” Madridē. Tieši turpat, kur 2016. gada vasarā piedzima abu pirmdzimtais dēliņš Markuss.

Šoreiz pēc dzemdībām jaunā māmiņa un mazulīte slimnīcā uzturējās trīs dienas. Un jau 15. decembrī medijiem izdevās notvert, kā laimīgie vecāki slimnīcu pamet kopā jau ar abiem saviem bērniem. Karlo Baute un Astride Klišāne tiek uzskatīti par vienu no Spānijas slavenību parauģimenēm. Un jau pērn daudzi mūziķa fani savus dēlus izlēma saukt gluži kā mūziķis par Markusu. Līdz ar to portāls “diezminutos.es” pieļauj, ka šogad Spānijā populārākais meiteņu vārds būs tieši Liene.

Foto: instagram.com

Saistītās tēmas: Astrīda KlišāneKarlo BauteVilis Vītols

youtube icon
Abonēt youtube