Jau no 12.janvāra “Happy Art museum”(Galleria Riga, Dzirnavu 67, Rīgā) varēs aplūkot fotogrāfes Jūlijas Dmitrenko, jeb JD Photography otrā personālizstāde “Fotografējot zīmēju”.

Izstādes tapšanā piedalījušās daudz sabiedrībā zināmas personas, kuras būs arī fotoizstādes viesi! Modeļu ādās iejutās pasaulē atzītā balerīna Evelīna Godunova, Latvijā populārākā lielo izmēru modele, Ukrainas šova Модель XL žūrijas pārstāve Tatjana Mackeviča, LNT raidījuma “Degpunktā” vadītāja Ieva Brante, dejotājs, jāšanas instruktors Rolands Šteinbergs, modele Anna Cine, šovmens Renārs Zeltiņš, “Martas balle” organizatore Svetlana Leva, skaistumkonkursu rīkotāja Kristīne Lindenblate, dziedātāji Alekss Silvērs un Liera Štein, seksa eksperts Edgars Torreto, modele Diāna Kubasova un citi.

JD Photography izvēloties par savas izstādes tēmu pasaulē atzītus mākslas darbus ne tikai atdzīvināja pasaules mēroga gleznas, bet ar savu unikālo redzējumu padarīja šos šedevrus vēl interesantākus, mūsdienīgākus un oriģinālākus. Māksliniece neslēpj, ka vairāk par mīļām, „cukurotām” fotogrāfijām viņa mīl melnus toņus, drūmumu un nolemtību, bet pēc vienas no fotosesijām aizdomājusies, ka vēlas pieskarties cita veida mākslai, radīt savu interpretāciju par visu zināmiem un iemīļotiem mākslas darbiem.

Fotogrāfe Julija Dmitrienko ar fotografēšanu aizraujas jau no 15 gadu vecuma, māksliniece iesaistās dažādos projektos, mīl erotiska rakstura foto sesijas, īpaši mirkļus, kad jūt – modelis sāk atvērties, uzticēties un atklāj pirms daudziem gadiem aizmirstu seksualitāti, nevar nepieminēt modes foto, kas arī ieņem būtisku vietu Jūlijas sirdī. JD Photography darbi dažādos Krievijā notiekošos konkursos ieņēmuši godalgotas vietas.

Pirmā Jūlijas izstāde norisinājās 2016.gada 14.aprīlī Rīgas restorānā «Majestic», kur daudzas sabiedrībā zināmas personas iejutās dažādu filmu varoņu tēlos.

 

https://www.youtube.com/watch?v=8XHgpSHdE8o

 

Saistītās tēmas: Happy Art museumjeb JDJūlija Dmitrenko

youtube icon
Abonēt youtube