Sākoties jaunam gadam, grupa “Rock’n’berries” nāk klajā ar jaunu dziesmu “SHAKE THAT”, kam tapusi arī pikantiem skatiem bagāta videoversija. Pērnā gada izskaņā grupas līderis Oskars Millers bija starp pretendentiem uz iekļūšanu konkursa “Supernova” fināla. Sarunā ar portālu ritakafiju.lv mūziķis atklāj, ko negribētu par sevi lasīt preses slejās.

Jaunais grupas videoklips, nenoliedzami, varētu pretendēt uz pašmāju pikantākā klipa nomināciju.  Grupas solists Oskars norāda: “Dziesmas SHAKE THAT stāsts ir daudz dziļāks nekā sākotnēji varētu šķist. Tas nav tikai par kaisli un izklaidēm, bet gan par sabiedrību un tās padošanos kārdinājumiem. Nereti liktenis mums piespēlē dažādas iespējas, kuru tālākā attīstība ir atkarīga tikai un vienīgi no mums pašiem. Mēs varam būt ļoti savtīgi un egoistiski, tomēr ir reizes, kad vajadzētu padomāt, kas šajā dzīvē ir patiesi svarīgs.” Pagājušā gada sākumā grupas debijas albums “Smoothie Call” tika nominēts Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvai “Zelta Mikrofons 2017” kā labākais Pop mūzikas albums, savukārt pati grupa – kā gada Labākā debija.

Runājot par pašu Oskaru Milleru, pirms neilga laika portāls ritakafija.lv viņu satika “Amber Event” rīkotajā “Eirovīzijas ballītē” , kas risinājās “Drifta Hallē”. Puisis šoreiz bez grupas bija starp tiem 30 dalībniekiem, kas pretendēja uz iekļūšanu “Supernova” konkursa finālā.

Kāpēc uz “Supernova” konkursu dodies kā solo mākslinieks?

  • Es jau vairāk kā piecus gadus esmu kopā ar mūsu grupu “Rock’n’berries” un šis ir tas brīdis, kurā es beidzot gribu parādīt, kas es īsti esmu. Principā es nedaudz gribu padziedāt pie savādāka stila. Taču mūsu grupai nebūs nekāda pauze vai dīkstāve, gluži pretēji – mums top jaunais albums, kas iznāks jau vasarā.

Kā ir vieglāk – uz skatuves būt vienam vai kopā ar grupu?

  • Ja godīgi – es nekad uz skatuves neesmu bijis viens. Arī atlases “Supernova” konkursā man piespēlēja ģitāru grupas biedrs Mārtiņš.

Tā kā “Supernova” publikai patīk visu un visus salīdzināt, ko tu domā par tavu salīdzināšanu ar Markusu Rivu?

  • Es nesaprotu, kāpēc mani salīdzina ar viņu. Es pagājušo gadu “Supernova” uzvilku cepuri un visi sauc mani par Markusu Rivu. Es nesaprotu, kāpēc? Vai tiešām tikai viņš valkā cepures? Intars Busulis un Farels Viljams arī valkā cepures, kāpēc mani nevar salīdzināt ar viņiem?

Vai tu pats seko līdzi Eirovīzijai?

  • Vispārīgi es mēdzu paskatīties, ja man pašam nav koncertu.

Un kas ir bijuši tavi favorīti?

  • LORDI! Tie noteikti biji mani favorīti.

Pēdējais nedaudz provokatīvais jautājums, ko tu negribētu par sevi lasīt presē?

  • Ko es negribētu lasīt par sevi presē (ar apņēmīgu balss tempu), ka mani atkal salīdzina ar kaut kādu Markusu Rivu.

 

 

Info:

Rock’n’berries menedžments

rocknberries@gmail.com

 

GMAIL: rocknberries@gmail.com

WEB: http://rocknberries.lv

FB: https://www.facebook.com/rocknberries/

TW: https://twitter.com/rocknberrieslv

INST: https://www.instagram.com/rocknberrieslv

SOUNDCLOUDS: https://soundcloud.com/grupa-rocknberries/

YOUTUBE: https://www.youtube.com/c/RocknBerriesLV

youtube icon
Abonēt youtube