Sals aizvien vairāk sāk kost vaigos un bultiņa termometrā noslīdējusi zem 0 grādu sliekšņa. Ziema ir sākusies arī dabā un tas nozīmē – laiks baudīt ziemas priekus. Šajā nedēļas nogalē visiem slēpošanas faniem bija priecīgs notikums, jo sāk darboties pašmāju lielākās slēpošanas trases.

Cēsīs esošajā atpūtas kompleksā Žagarkalns  jau darbojās pilnā sparā. Atvērtas “Cīruļkalna” abas puses ar diviem pacēlājiem (Cīruļkalna-1 malā ir uzlikti arī daži slaidi un boksi snovbordistiem un frīstailistiem). Kā arī ir atvērti abi iesācēju kalniņi, ar virves pacēlājiem un jauno paklāja pacēlāju. Darbojās visi kalna dienesti, ieskaitot instruktorus (arī priekš iesācējiem). Trases darba laiks šodien no 10:00- 21:00. Trase būs atvērta arī pirmdien.

Baldones pagastā esošā ziemas atpūtas kompleksa “Riekstukalns” darbu sāka šodien un būs atvērts līdz 22:00. Savukārt, rītdien darba laiks paredzēts no 14:00- 23:00. Būs atvērtas 2 trases – Galvenā un Iesācēju trase! Uz pārējām turpinām ražot sniegu un gatavot atvēršanai! Par cik Ragaviņu kalns nav sagatavots, tad kameras iznomāšanai nebūs pieejamas!

Reiņa trase Siguldas pusē darbojas daļēji. Atvērta iesācēju trase un šodien atver arī “Herkuless” bērnu parku! Pieejami instruktoru pakalpojumi un inventāra noma. Darbosies “Herkuless” bērnu slēpošanas skoliņa un Reiņa cafe. Šodien darba laiks  no 10:00 līdz 20:00, bet darbdienās no 14:00 līdz 22:00. Arī Siguldā populārā atpūtas vieta Kaķītis pagaidām vaļā vēris tikai mazo trasi. Šodien darba laiks līdz 20:00. Savukārt, pirmdien kompleksa darba laiks ir no 12:00-21:00.

Smārdes pagastā esošais Milzkalns arī jau uzņem apmeklētājus. Darbojas trešā trasē ar diviem pacēlājiem. Pagaidām uz kalna instruktori apmāca slēpotājus un snovbordistus ar priekšzināšanām. Šodien darba laiks līdz 22:00, savukārt rīt trase būs vaļā no 14:00- 23:00.

Talsu pusē esošais Kamparkalns šajā nedēļas nogalē vēl apmeklētājus neuzņēma. Lielā sezonas atklāšana gaidāma otrdien 16.janvārī. Cēsīs esošais Ozolkalns ziņo, ja solītā laika prognoze būtiski nemainīsies – kalns darbu sāks trešdien 17. janvārī no 14:00 līdz 22:00.

Foto: publicitātes foto

youtube icon
Abonēt youtube