Populārais aktieris un uzņēmējs Juris Žagars sēdies pie jaunās  automašīnas “Opel Insignia Sports Tourer” stūres. Tiesa, auto pie Žagara – precīzāk Cēsu koncertzāles, bez maksas būs uz šo gadu. Ar šādu žestu auto izplatītāji norāda uz savu ciešo sadarbību ar koncertzāli. 

Jaunais “Insignia Sports Tourer” ir pirms gada aizsāktās “Opel” un koncertzāles “Cēsis” sadarbības turpinājums. Jau 2017. gada sezonā koncertzāles izstāžu zāle ieguva jaunu vārdu – “Insignia” mākslas galerija, un “Opel” atbalsts dod iespēju apmeklētājiem ne tikai baudīt lieliskus koncertus, bet arī regulāras profesionālās mākslas izstādes.

“Mums ir svarīgi, lai partnerība atbilstu kopējam tēlam, jo koncertzāle nav tikai fiziska telpa, bet gan sajūtu kopums. Līdz ar to esam priecīgi, ka mūs uzrunājis “Opel” ar savu flagmaņa modeli “Insignia”, kļūstot tieši par vizuālās mākslas aktivitāšu atbalstītāju. Tā ir profesionālās mākslas galerija, kurā tiek izstādīti labāko Latvijas mākslinieku mākslas darbi,” stāsta Juris Žagars, koncertzāles “Cēsis” direktors.

Tagad, pateicoties “Opel” atbalstam, koncertzālei ir iespēja ikdienas vajadzībām un mūziķu transportēšanai izmantot jaunu auto. Kā uzsver Juris Žagars, sadarbību var raksturot ar trīs atslēgas vārdiem – samērība, profesionalitāte un gaume.

 

 

 

Saistītās tēmas: Juris Žagars

youtube icon
Abonēt youtube