Ir noslēgusies pašmāju lielākā muzikālā dziesmu aptauja “Muzikālā Banka 2017”. Tiesa, šogad izpalika zāle pilna ar skatītājiem un tiešraide televīzijā. Šī dziesmu aptauja pārtapa par savdabīgu mājas ballīti, kur galvenais uzsvars bija emocionāli nodziedāt savu dziesmu – vienkārši un sirsnīgi.

Sirsnīgā, atraktīvā un ļoti draudzīgā gaisotnē “Muzikālās bankas 2017” fināla šovs norisinājās aptaujas mājvietā – Latvijas Radio 2 studijā, kur Baibas Palkavnieces vadītā tiešraidē piedalījās visi fināla mūziķi. Nominanti, priecējot radio klausītājus un interneta tiešraides skatītājus, ar dziesmām akustiskajos priekšnesumos viens otram pasniedza arī balvas, jo iegūtās vietas šogad tika nosauktas izlozes kārtībā.

Lielākā jautrība, protams, valdīja “green room” telpā, kur bija pulcējušies visi mūziķi. Un arī īstā cīņa risinājās tieši šeit, jo mūziķi principiālā spēlē mēģināja tikt skaidrībā, kurš no viņiem kļūs par šaha turnīra uzvarētāju. Par gada vērtīgāko dziesmu tika atdzīta Intara Busuļa izpildītā kompozīcija “Pēdējā pietura Depo”.  Taču, pie šaha galdiņa kā pēdējais tika manīts ar dziļdomīgi skatu sēdošs Renārs Kaupers.

Foto: Evija Eisimonte

youtube icon
Abonēt youtube