Nedaudz vairāk kā tūkstotis cilvēku šodien devās klātienē vērot, kā mūsu boksa čempions Mairis Briedis aizvada publisko treniņu. Pēc treniņa, ietinies siltā apģērbā, apsardzes pavadīts sportists devās uz savu automašīnu stāvlaukumā, bet to jau bija ielenkuši viņa kvēlākie fani. Sportists pirms lielās cīņas saudzē veselību, tāpēc šoreiz diži neaizrāvās ar autogrāfu sniegšanu. Tiesa, kāds puika šo dienu vēl ilgi atcerēsies ar pozitīvām emocijām.

 

Latvijas boksa zvaigznes Maira Brieža un viņa sestdienas pretinieka ukraiņa Oleksandra Usika publiskais treniņš otrdien tirdzniecības centrā “Domina Shopping” izsauca lielu publikas interesi, jo klātienē abu bokseru nodarbībai līdzi sekoja aptuveni 1000 skatītāju. Veikals bija cilvēku pārbāzts un vienkāršie pircēji bija spiesti meklēt apkārtceļu, jo cilvēku pūlis bija gluži kā pielipis treniņa vietas ringam. Mūsu boksa čempions uz treniņa vietu ieradās kopā ar treneri un trenera asistentu. Sportista komanda līdz ringam tika atvesta apsardzes pavadībā, jo visi klātesošie vēlējās viņam pieskārties un iegūt Brieža autogrāfu. Pēc treniņa sportists vairākas minūtes pavadīja apģērbjot ielas drēbes. Sportista ziemas cepure aizklāja visu seju un faniem bija redzamas vien boksera acis. Apsardzes darbiniekiem teju neiespējamā misija bija izdabūt sportistu cauri autogrāfus alkstošajam pūlim.

Kā novēroja portāls ritakafija.lv prāvs fanu pulciņš jau bija ārpusē ielencis sportista automašīnu. Briedis ātri iepozēja selfijā ar dažiem tuvāk mašīnas durvīm stāvošajiem un iekārtojās priekšējā sēdeklī. Īsi pirms automašīna uzsāka savu ceļu prom no lielveikala stāvvietas pie tās loga pieskrēja puika ar boksa cimdiem. Briedis caur treneri paņēma puikas boksa cimdus un atstāja uz tiem savu autogrāfu ar novēlējumu gūt panākumus sportā. Šis žests pamatīgi aizkustināja klātesošo ļaužu pūli un sportists tika pavadīts ar skaļām ovācijām.

Foto: Jānis Ogle

Saistītās tēmas: faniMairis Briedis

youtube icon
Abonēt youtube