Vakar Ventspilī notiekošajā “DigiTop 100” pasākumā uz skatuves kāpa arī mūziķis Gacho, jeb īstajā vārdā Gatis Irbe. Tiesa, atšķirībā no pārējiem viesiem viņš nevis nesteidzīgi atpūtās, bet nemitīgi lūkojās pulkstenī, lai milzu ātrumā varētu traukties uz Rīgu.

Nedaudz pēc deviņiem vakarā Gacho TV3 tiešraidē no Ventspils nodeva publikas sveicienus pašmāju labākajam bokserim Mairim Briedim. Taču, jau pēc nepilnām trim stundām viņš bija Arēnā Rīga, lai bokseri atbalstītu klātienē. Mūziķis Gacho jau kopš pirmsākumiem tiek saistīts ar boksera Maira Brieža cīņām. Viņš pat jau tiek uztverts kā neformāla daļā no sportista komandas. Tāpēc, daudzus pārsteidza mūziķi ieraudzīt Ventspilī starp “Digi Top 100” viesiem un skatuves māksliniekiem. Daudzi bija pārsteigti, ka mūziķis, kas sevi definē par Brieža talismanu, ir uz skatuves Ventspilī un sūta video sveicienus nevis ir klātienē Arēnā Rīga.

Taču, Gacho bija nolēmis apvienot abus pasākumus un nokāpis no skatuves ātri savāca savas mantas. Un, izmisīgi lūkojoties pulkstenī, gaidīja, kad sāksies viņa tiešraides intervija TV3. Uzreiz pēc intervijas viņš kā plēsts metās uz ģērbtuvēm. Pa ceļam vēl iepozējot kopā ar kori. Un tad mašīnā iekšā, lai trauktos uz Rīgu. “Lai piedod visi pārējie ceļu satiksmes dalībnieki, bet man jālido. Cik ātri varu uz Rīgu,” pametot pasākumu saviem kolēģiem noteica Gacho. Un 21:28 iesēdās automašīnā.

Maira Brieža cīņa sākās 23:30 Arēnā Rīga un neticami, bet Gacho tiešām paspēja atlidot uz Brieža episko cīņu un pildīt savus talismana pienākumus.

Foto: Jānis Ogle, Ģirts Ozoliņš speciāli Rīta Kafijai, facebook.com un instagram.com

Saistītās tēmas: Digitop100GachoMairis Briedis

youtube icon
Abonēt youtube