Latvijas mūziķi 30.janvārī “Arēnā Rīga” un tiešraidē Latvijas Televīzijā aicina uz  labdarības koncertu “Mūzika & Dzīvība. Vienoti par iespēju!” Mākslinieki un mūziķi aktivizējās cīņai pret vēzi, atbalstot savu kolēģi Valteru Frīdenbergu, taču šādu cilvēku, kuriem neatliekami ir nepieciešama palīdzība, šobrīd ir vairāk nekā trīsdesmit, un tieši viņu ārstēšanai nepieciešama palīdzība.

Lai palīdzētu onkoloģiskajiem pacientiem, Latvijas populārākie mūziķi ir apvienojušies, lai 2018.gada 30.janvārī „Arēnā Rīga” sniegtu labdarības lielkoncertu “Mūzika & Dzīvība. Vienoti par iespēju”».

Dalību koncertā apstiprinājuši daudzi pazīstami mākslinieki: grupas Musiqq, The Sound Poets, Astro’n’out, Iļģi, Tumsa, Pienvedēja piedzīvojumi, Dzelzs Vilks, Putnu balle, Franco Franco un Ipstens Kūns, Satellites.lv, dziedātāji Jānis Stībelis, Aija Andrejeva, Fēlikss Ķiģelis, Ivo Fomins, Goran Gora u.c. Koncerta dalībnieku saraksts tiek papildināts. Labdarības koncerts notiks sadarbībā ar LTV, kas nodrošinās pasākuma tiešraidi un aicinās arī skatītājus ziedot nelaimē nonākušajiem. To jau var izdarīt zvanot –  Ziedojumu tālrunis  –  90067003 (maksa par zvanu 1.42 eiro) vai ziedot.lv mājas lapā. Tiešraidi Latvijas Televīzijā vadīs žurnālists Reinis Ošenieks.

Saistītās tēmas: koncertsonkoloģija

youtube icon
Abonēt youtube