Ar “Supernovu” rezultātu nekad neko nevar zināt un iznākums bieži vien ir liels pārsteigums arī pašiem dalībniekiem. Veselu nedēļu portāla “Rīta Kafija” lasītāji mūsu lapā draugiem.lv balsoja par savu šī vakara favorītu. Apkopojot mūsu balsojuma rezultātus un salīdzinot tos ar Eiropā un Latvijā populāru blogu balsojumiem ir skaidrs, ka šovakar līdere būs jau pieredzējusī mūziķe Liene Greifāne.

 

Mūsu veiktajā aptaujā Liene starp visiem pirmā pusfināla dalībniekiem bija priekšplānā. Un par viņu bija nobalsojuši 46% no visiem balsotājiem. Arī sociālā projekta aizrobezas.lv balsojumā starp pirmā pusfināla dalībniekiem viņa ir līdere, tiesa uzreiz astē sēž viņas sīvākais konkurents Edgars Kreilis. Daudz neprognozejamāks pirmais pusfināls šķiet lūkojoties ārvalstu Eirovīzijas fanu blogus. Tā, piemēram, šobrīd aktuālākā vietnē “wiwibloggs.com” līderis ir Edgars Kreilis un Agnese Stengrevica, savukārt Liene Greifāne ir tabulas vidū.

Tomēr, jāņem vērā, ka eiropiešu viedoklis šobrīd vēl ir kaķim zem astes un visu izšķirs žūrija un balsotāji šeit Latvijā. Un ņemot vērā, ka “Supernova” atbalstītāju mājas lapā Liene Greifāne ir starp prognozētāju visbiežāk minētajiem līderiem, būtu ļoti pārsteidzoši, ja viņa šovakar paliktu aiz fināla svītras. Un kā neformālā sarunā ar portālu ritakafija.lv izteicās viens no pašmāju mūzikas ekspertiem – šis būšot viens no garlaicīgākajiem “Supernova” pusfināliem, jo faktiski Lienei Greifānei nav īsti ar ko konkurēt.

Saistītās tēmas: "Supernova 2018"Liene GreifānePrognozesSupernova

youtube icon
Abonēt youtube