Klāt otrais “Supernova” konkursa pusfināls, kas sola daudz interesantāku cīņu par iekļūšanu finālā. Portāls ritakafija.lv lasītāji visas nedēļas garumā aktīvi balsoja par savu šīs nedēļas favorītu. Absolūtais līderis šajā balsojumā ir mūziķis Markus Riva jeb īstajā vārdā Miķelis Ļaksa. Un šis balsojums pilnība sakrīt ar populārāko Eirovīzijas fanu blogu prognozēm.

 

Markus Riva mūsu lasītāju balsojumā sociālajā tīklā draugiem.lv ir absolūtais līderis. Par viņu, kā savu simpātiju, nobalsoja 62% no balsotājiem. Tiesa Eirovīzijas fanu balsojumā portālā aizrobezas.lv Markus Riva kopsummā ir starp trim favorītiem. Savukārt, slavenāko Eirovīzijas blogeru portālā wiwibloggs.com viņš ir absolūtais līderis klausītāju balsojumā, liekot pārējiem atpalikt par vairākiem tūkstošiem balsu. Un ņemot vērā, ka Rivas dziesma ir viena no skanīgākajām, nav šaubu, ka šovakar tieši viņš triumfēs un iekļūs finālā.

Savukārt, par otro ceļa zīmi būs cīņa līdz pēdējai balsojuma sekundei. Mūsu lasītāju balsojumā otrā vietā ierindojās nepazīstamā dziedātāja Monta. Savukārt, jau augstāk minētajos Eirovīzijas fanu blogos kopā ar Markusu ceļa zīmi uz finālu vajadzētu saņemt Madarai Fogelmanei ar vienīgo šī gada dziesmu latviešu valodā. Tiesa bloga wiwibloggs.com tā sauktā ekspertu žūrija Madaras dziesmai ir piešķīruši augstāko vērtējumu no visiem.

Taču, nedrīkst aizmirst vidusmēra letiņu vēlmi pēc “prikola” un, ja uz lielo Eirovīziju ir devušies cilvēki, kas dzied: “Cep, cep, cep kūku!”, būtu grēks nenovērtēt savdabīgo Horena Stalbes grupu “RIGA Raggae”.

Šoreiz sacentīsies:

Markus Riva

RIGA Raggae

Hypnotic

MADARA

https://www.youtube.com/watch?v=l90VKJ9TC4o

In My Head

RITVARS 

Monta

.

foto: facebook.com

youtube icon
Abonēt youtube