Šī gada 10. februārī kino “Splendid Palace” notika ceturtais Pateicības koncerts pērnā gada asins un asins komponentu donoriem. Arī šogad Valsts asinsdonoru centrs (VADC) apbalvoja piecus Goda donorus.

 

Koncertu svinīgi atklāja VADC direktore Egita Pole, uzsverot, ka neskatoties uz drēgnajiem februāra laika apstākļiem, no koncerta apmeklētājiem virmo īpašs siltums – sirds siltums. Paldies vārdus pērnā gada donoriem sacīja arī Latvijas Sarkanā krusta ģenerālsekretārs Uldis Līkops.

Par koncerta emocionālo noskaņu un daudzpusīgo skanējumu gādāja vokālā grupa “Latvian Voices”, “MUSIQQ”, instrumentālā indie grupa “Future Folk Orchestra”, Dita Lūriņa- Egliena un “Undertango”, kā arī mūziķi Chris Noah un Goran Gora. Pasākumu vadīja kādreizējais šova Dejo ar zvaigzni dalībnieks Mārtiņš Kagainis.

Sveikt donorus, kuri asinis un asins komponentus ziedojuši vairāk nekā 80 reižu, nu jau kļuvusi par ilggadēju tradīciju. Šogad apbalvojumu “Goda donors 2017” saņēma Jelgavas slimnīcas bērnu aprūpes māsa Inga Čamane, santehniķis Vladimirs Parškovs, ilggadējas trombocītu donores Maija Astrafova un Inna Ņikiforova, kā arī zirgkopis Aivars Lielramans no Cenu pagasta.

Valsts asinsdonoru centrs vēlreiz izsaka pateicību visiem koncerta dalībniekiem un atbalstītājiem, kā arī līdz organizatoriem Latvijas Sarkanajam krustam. Tāpat, vēlamies teikt lielu paldies ikvienam donoram, kurš pērn ziedojis asinis vai asins komponentus – lai dzīvība nepārtrūkst.

 

youtube icon
Abonēt youtube