“Alfa” norisinājās “Meet&Greet” ballīte, kuras namatēva lomā iejutās Justs Sirmais. Ballītes laikā Justs neskopojās ar āķīgu un asprātīgu jautājumu uzdošanu “Supernova 2018” finālistiem. Jautājumus finālistiem uzdeva arī apmeklētāji, žurnālisti un blogeri no ārvalstīm, tādējādi cīnoties par t/p “Alfa” sarūpētajām pārsteiguma balvām. Noslēgumā mūziķu faniem bija iespēja nofotografējās ar finālistiem, saņemot bildes ar autogrāfiem par piemiņu.

 

“Vienmēr esam gandarīti piedalīties Latvijas muzikālās dzīves norisēs. Šoreiz izmantojām iespēju sagādāt patīkamu un baudāmu vakaru “Supernova 2018” finālistiem pirms lielā fināla konkursa,” skaidro t/p “Alfa” vadītāja Irīna Toropova. “Nenoliedzami mūziķiem šīs pēdējās dienas pirms fināla ir ļoti saspringts laiks, taču mēs vēlējāmies ļaut tiem “atvilkt elpu” un brīvā atmosfērā, ar nelielu humora devu, pastāstīt saviem faniem par sevi vairāk.”

Jau “Meet&Greet” ballītes iesākumā Justam, sākot uzdodot pirmos jautājumus katram no astoņiem finālistiem, bija noprotams, ka vakars t/p “Alfa” izvērtīsies nepiespiestā un brīvā gaisotnē – kā norādīja pats Justs – brīvā stilā, kā viesistabā. Justs ar asprātīgiem jautājumiem pārsteidza visus no finālistiem, taču, piemēram, Edgaram Kreilim uzdotais jautājums, par to, vai viņš nepārdzīvotu, ja tiktu uz Eirovīziju Portugālē, taču lielajā finālā tur paliktu otrajā vietā, jo saka, ka vienmēr ir pozitīvs, lika aizdomāties. Beigās tomēr nonākot pie secinājuma, ka laikam jau nepārdzīvotu, jo, nonākot tik tālu, jau tāpat būtu daudz, ko ieguvis. Savukārt Lauris Valters uz jautājumu, vai mēs varētu sagaidīt arī trešo stāsta daļu, ja šī gada dziesma ir kā turpinājums iepriekšējai dziesmai, atbildēja, ka to nekad nevarot zināt, jo dzīvē interesanti gadās, taču galvenais esot neplānot, jo “cilvēki plāno, bet Dieviņš tālāk visu saliek pa vietām”.

Finālisti, atbildot uz jautājumiem, atklāja dažādus interesantus faktus, kas pārsteidza arī pašu Justu. Piemēram, Ritvars noslēpumaini skaidroja, ka viņu iespējams dzirdēt gandrīz katru dienu kādā no televīzijas kanāliem: “Jūs pat neiedomājaties, kas tas ir, un, ka es tur esmu. Es vienmēr esmu jums blakus – kaut kur!” Markus Riva dalījās ar informāciju, ka nesen pats esot ieskatījies savā kartotēkā autortiesību aģentūrā, kur tiek reģistrētas visas viņa sarakstītās dziesmas, un tur esot bijušas jau gandrīz 100 dziesmas. Laura Rizzotto skaidroja, ka viņas pirmais koncerts, bijis piecpadsmit gadu vecumā Riodežaneiro, kurā pirmās trīsdesmit sekundes no dziesmas viņa nav varējusi padziedāt, taču beigās viss esot beidzies labi. Grupas Sudden Lights pārstāvji atzina, ka uzreiz kā uzzinājuši, ka saņem “wild card” iekļūšanai “Supernova 2018” finālā, sarunājuši mēģinājumus, lai paspētu vēl uzlabot savu priekšnesumu.

Arī līdzjutēji, kas bija ieradušies atbalstīt savus favorītus, neskopojās ar oriģinalitāti un, cīnoties par t/p Alfa sarūpētajām dāvanām, uzdeva jautājumus par mūziķu iecienītākajām mobilajām aplikācijām, mūziķu mīļākajām dziesmām un lielākajām bailēm. Tika jautāts arī par profesijām, kurās finālisti sevi vēlētos redzēt, ja nebūtu sākuši muzicēt. Madara stāstīja, ka visticamāk būtu radio vai pasākumu vadītāja, jo viņa ļoti labi jūtoties sadarbojoties un runājoties ar citiem. Bet Liene Greifāne, atbildot uz jautājumu, vai lasa komentārus par sevi internetā, skaidroja, ka pati nelasot, taču no gadījumiem, kad draugi atsūtot, viņa varot atzīt, ka Latvijā cilvēkiem ir laba humora izjūta.

Ballītes noslēgumā finālisti noteica interesantākos un asprātīgākos jautājumus, kuru autori saņēma t/p Alfas sarūpētās dāvanas. Pēcāk finālistu atbalstītāji varēja nofotografēties ar saviem favorītiem, saņemot bildes ar mūziķu autogrāfiem par piemiņu.

Meet&Greet ballītē t/p “Alfa” varēja satikt visus astoņus konkursa “Supernova 2018” finālistus, kuri par ceļazīmi uz starptautisko Eirovīzijas dziesmu konkursu Portugālē cīnīsies jau šajā sestdienā. Ballīti apmeklēja plašs interesentu skaits, kuru starpā bija arī viesi no Bulgārijas un Eirovīzijas atbalstītāji no Anglijas.

youtube icon
Abonēt youtube