Nenoliedzami Olga Dreģe ir viena no pašmāju izcilākajām un tautā mīlētākajām skatuves un kino dīvām. Kaut arī lomās visbiežāk aktrise izdzīvojusi diezgan impulsīvu sieviešu raksturus, viņa pati smejoties teic, ka dzīvē esot krietni maigāka. Jubilejā bija tur, kur jūtas visērtāk – uz skatuves. Portālam ritakafija.lv bija iespēja ielūkoties kā top jubilejas koncerts un sveikt arī pašu mākslinieci pirms lielo svinību sākuma.

 

Presē ir ierasts aprakstā par aktrisi Olgu Dreģi teikt – tautā mīlētā un nopelniem bagātā skatuves māksliniece. Pati Dreģe šo slavinājumu nedaudz piekoriģē un smejoties norāda, ka apbalvojumus jau viņa saņemot vien par mūža ieguldījumu. Taču lielākais apbalvojums ir neskaitāmo cilvēku mīlestība. Tieši līdzcilvēku neviltotā atzinība ir galvenais stimuls pat savā 80. gadu dzimšanas dienā būt uz skatuves nevis mājās siltās zeķītes  pie ģimenes galda griezt svētku torti. Portāls ritakafija.lv leģendāro aktrisi dzimšanas dienā sveica nedaudz pēc 13:00 pēcpusdienā, kad aktrise bija ieradusies uz svētku koncerta ģenerālmēģinājumu. “Tikai nebildējiet kājas – man vēl uzvilktas siltās zeķītes. Šausmas, kas es pa dāmu, savā jubileja ar tādām zeķēm uz skatuves. Tā iet, kad teātrī esi biežāk nekā mājās, “ smejoties teic aktrise.

Savu apaļo gadu skaitli aktrise svinēs apceļojot Latviju ar jubilejas koncerttūri. Tajā viss notiks pēc Dreģes prāta – dziedās pārējie, bet viņa runās ar skatītājiem. Caur sev tuvo dzejnieku vārdiem un savu dzīves pieredzi. Tomēr publikai viņa atteikt nespēj pat tik solīdā vecumā un, ja skatītāji lūgs, viņa arī uzdziedās.

Saistītās tēmas: 80 gadiJubilejaOlga Dreģe

youtube icon
Abonēt youtube