Aldis Gobzems par maksātnespēju un Tieslietām:

08.06.201

“Un tagad apsēdieties!!!!! Nedēļas fakts!!! Dzintars Rasnačs-Mārtiņš Bunkus. Mafija! Šērojiet, lūdzu!

2015.gadā mediji raksta, ka Tieslietu ministram Dzintaram Rasnačam ir romantiskas attiecības ar paša Tieslietu ministra biroja vadītāju Līgu Ādamsoni. Līga Ādamsone joprojām ir Rasnača biroja vadītāja.

2017.gadā mediji raksta, ka Līgas Ādamsones meita Aija Lamberte tiek pie gada treknākā maksātnespējas procesa – apdrošināšanas kompānijas “Balva”. Un kas tad nu? Maksātnespējas administrācijas dati rāda, ka Aija Lamberte pilnvaro nelaiķi Mārtiņu Bunku vest šo lietu.
Manā rīcībā ir neapgāžami fakti, ka faktiski šo maksātnespējas procesu veda nelaiķis Mārtiņš Bunkus ar saviem darbiniekiem, kārtoja grāmatvedību, kreditorus pataisot par 150 tūkstošiem euro nabagākus, kā arī plānoja vēl tikpat nabagākus pataisīt. Epasti, dokumenti, viss pēc pilnas programmas.
Es par saviem vārdiem atbildu – Tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs ir saistīts ar maksātnespējas administratoru mafiju. Šie fakti šo saistību pierāda.”

 

Aldis Gobzems tajā pašā dienā atkārtoti uzsverot akcentus:

08.06.2018

“Šērojiet! Kas vada Tieslietu ministra Dzintara Rasnača biroja vadītājas Līgas Ādamsones meitas Aijas Lambertes administrētā maksātnespējīgā uzņēmuma Balva, kur kreditoriem nozaga naudu, kreditoru sapulci? Noslepkavotais Mārtiņš Bunkus. Jau teicu – es atbildu par saviem vārdiem, tā izskatās mafija.”

 

Aldis Gobzems par M.Bunkusa apdāvināšanu:

09.06.2018

“Labrīt. Turpiniet šērot jeb kā zog Rasnača-Rasnača biroja vadītājas-Rasnača biroja vadītājas meitas-noslepkavotā Mārtiņa Bunkus maksātnespējas procesā “Balva”. Prasti.
Vispirms uz kreditoru sapulci atnāk “fake” kreditors ar nosaukumu “Prosper”, kuru pārstāv nelaiķa Mārtiņa Bunkus darbinieces Lindas Brambates brālēns Valdis Kronis (tā saka vairāki avoti). Īpašu uzmanību jāpievērš arī biedrībai “Latvijas Transportlīdzekļu apdrošināšanas birojs” jeb LTAB (gan jau zināsiet, kas tas par zvēru). Uz sapulci ierodas tās valdes!!!! loceklis Juris Stengrevics. Tālāk klātpievienotajās bildēs ar dzeltenu apvilktajās vietās redzams, kā zagšanas tiek īstenota. “Fake” kreditors ar noslepkavotā Mārtiņa Bunkus darbinieces Lindas Brambates brālēna Valda Kroņa un LTAB valdes locekļa Jura Stengrevica balsīm “par” izpumpē Mārtiņam Bunkum par labu 150 tūkstošus, atstājot vēl 150 tūkstošu izpumpēšanas rezervi turpmāk. Visa kreditoru sapulces būtība ir balsot, kā apdāvināt Mārtiņu Bunku. Lūk, šādi arī tā zagšana notiek. Prasti, kā jau teicu”

 

Aldis Gobzems par Tieslietu ministra Dzintara Rasnača demisiju:

09.06.2018

Tieslietu ministram Dzintaram Rasnačam ir jāiesniedz atlūgums. Šodien! Pašam! Bet visi, kas ceturtdien Saeimā balsos pret viņa demisiju, ir administratoru mafijas daļa.

 

Avots: Aldis Gobzems, “facebook.com”

youtube icon
Abonēt youtube