Rīgā pirmdienas vakarā vairāku aculiecinieku priekšā, kāds vīrietis, piedraudot ar nazi, no degvielas uzpildes stacijas, nolaupījis naudu un aizbēdzis, aģentūru LETA informēja Valsts policija.

Policija saņēma izsaukumu no kādas degvielas uzpildes stacijas, kas atrodas Valdemāra ielā, darbiniekiem par pirms brīža izdarītu laupīšanu.

Ap plkst.20.41 degvielas uzpildes stacijas kioskā bija ienācis pagaidām nenoskaidrots vīrietis, piegājis kasei no otras puses, no mugurpuses satvēris kasieri, izvilcis nazi un, pielikdams to kasierim pie kakla, prasījis kasi atvērt. Rezultātā vīrietis nolaupījis 276 eiro un aizbēdzis.

Laupītājs bija ģērbies zilā T-kreklā, sportiska stila melnā vestē, melnās biksēs, zilos apavos un cepurē ar nagu.

Noziegumam bijuši vairāki aculiecinieki – veikala apmeklētāji, kuri notikušajā nolūkojušies, bet nav atbilstoši reaģējuši, izsaucot policiju.

Policija sākusi kriminālprocesu. Policijā uzsver, ka ļaundara identitātes noskaidrošanai ir ļoti nepieciešamas iedzīvotāju liecības.

Valsts policija aicina atsaukties aculieciniekus notikušajai laupīšanai, kā arī personas, kuras atpazīst video redzamo aizdomās turēto vīrieti vai zina viņa iespējamo atrašanās vietu.

Informēt policiju iespējams, zvanot pa tālruņa numuru 25 496 804, 67 030 630 vai 110.

Ziņas avots: LETA.

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube