“No nieciņa līdz prieciņam” atvēršanu t/c Spice

Dakteri Klauni bērniem Latvijas slimnīcās arī Ziemassvētku laikā dod iespēju kopā sirsnīgi izjust svētku tuvošanos, reizē aicinot viesoties biedrības Dr.Klauns organizētajā labdarības veikalā t/c Spice.

Šogad Dr.Klauns mudināja iesaistīties ne tikai ģimenes, bērnus, bet arī savas jomas profesionāļus, kuri gatavo dažādus rokdarbus, dizaina izstrādājumus, lietas no koka, metāla utml. Iegūtie ziedojumi tiks novirzīti Dakteru Klaunu darbam ar bērniem Latvijas slimnīcās.

 

6. decembrī pulksten 16:00 biedrības “Dr.Klauns” Dakteri Klauni ielūdz uz biedrības Dr.Klauns organizēto labdarības Pop-up veikaliņa atvēršanu t/c “Spice”, Rīgā (pie Informācijas centra).

Ņemiet līdzi arī ģimeni, draugus un paziņas!

Ciemos ieradīsies arī Dakteru Klaunu draugi – vairākas sabiedrībā pazīstamas personības – labdarības veikala vēstneši Katrīna Puriņa, Raimonds Elbakjans, t/c Spice vadītāja Iveta Lāce u.c., bet muzikālu iepriecinājumu sarūpēs MESA.

Labdarības veikalu palīdz iekārtot Latvijā pazīstamā dekoratore Feja – Baiba Prindule. 

Pasākuma laikā būs iespēja:

–          Ieraudzīt neparasto un krāšņo atklāšanas gājienu, kurā piedalās Dakteri Klauni, mūziķi, akrobāti un žonglieri

–          atbalstīt bērnu prieku slimnīcā, iegādājoties ar rokām veidotas dāvanas

–          satikt Dakterus Klaunus un just līdzi viņu īpašajā priekšnesumā

–          iepazīties ar Dakteru Klaunu ikdienu, attiecībām ar bērniem, ko fotogrāfijās iemūžinājuši vairāki Latvijā pazīstami fotogrāfi kā Mārtiņš Otto, Jeļena Spasova, Anna Paula Kuzņecova u.c.

 

Dakteru Klaunu labdarības veikaliņā iegūtie līdzekļi arī šogad nonāks mazo pacientu iedrošinājumam, iepriecinājumam un ātrākai veselības atgūšanai. Labdarības veikalā tiks pārdoti rokdarbi un citi darinājumi, ko radījuši un ziedojuši līdzcilvēki visā Latvijā. Sešos gados Dakteri Klauni ne tikai Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcas (BKUS), bet arī vairākās citās Latvijas slimnīcās Ventspilī, Liepājā, Valmierā, Cēsīs, Rēzeknē un Jūrmalā., strādājot ar bērniem, ir pierādījuši, ka, lai cik nepatīkama ir slimība, atveseļošanās procesā vitāli svarīgi atrast vietu smaidam, siltumam un cerībai. Šobrīd septiņās Latvijas pilsētās strādā 35 Dakteri Klauni, no tiem visvairāk – 25 – Bērnu Klīniskās universitātes slimnīcā Rīgā. 2018. gadā Dakteri Klauni slimnīcās iepriecinājuši 10 000 pacientus, nostrādājot 4314,5stundas un esot klāt mazajiem pacientiem 389 procedūru laikā.

Dakteri Klauni

 

Saistītās tēmas: Dakteri KlaunilabdarībaLabdarības akcija

youtube icon
Abonēt youtube