Šeit ir audio ieraksts no medicīnas personāla sēdes ar Stradiņu slimnīcas valdi. Ierakstā dzirdams izmisums, ko darbinieki vairs nav spējīgi noslēpt, kas saistīts ar drausmīgiem darba apstākļiem un niecīgu darba samaksu. Audio ierakstā arī varat paklausīties trakus stāstus par pacientu drošības noteikumu neievērošanu, jo vienkārši nav personāla. Viena medmāsa uz 49 cilvēkiem, divu stūmēju vietā ir pieejams tikai viens.

Audio ierakstā varat dzirdēt kā personāls stāsta, ka visu laiku nākas taisīt asins pārliešanu telpā, kura ir apvemta un nosmērēta ar fekālijām. Prātam neaptverama situācija vienā no mūsu valsts galvenajām slimnīcām. Rīgas pilī viss ir noklāts ar paklājiem un svaigiem ziediem, bet slimnīcā ir salauztas gultas, netaisās ciet tualetes un pat ne visur ir aizskari, lai nodalītu pacientus uzņemšanā.

Kad darbinieki izsaka pretenzijas, tad pretī no valdes saņem- nepatīk, ej prom. Cik ilgi mēs pieļausim šādu situāciju? Mūsuprāt, tas ir terorisms pret darbiniekiem un pret pacientiem. Lūdzu noklausaties audio.

Saistītās tēmas: Stradiņu Slimnīca

youtube icon
Abonēt youtube