Rīga, 29.janv., LETA. Partija “KPV LV” Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas vadītāja amatam nolēmusi virzīt deputāta Jāņa Vitenberga (KPV LV) kandidatūru, šodien žurnālistus informēja “KPV LV” frakcijas priekšsēdētājs Atis Zakatistovs.

Savukārt Finanšu ministrijas parlamentārā sekretāra amatam tiks virzīts pats Zaktistovs.

Par Ekonomikas ministrijas parlamentārā sekretāra amatu vēl tiks lemts. Deputāte Janīna Kursīte (KPV LV) atsaukusi kandidatūru uz šo posteni, norādīja frakcijas priekšsēdētājs.

Pagaidām frakcijai arī nav ieplānota lemšana par to, vai labklājības ministrei Ramonai Petravičai (KPV LV) uz ministra pilnvaru laiku jāsaglabā Saeimas deputātes mandāts.

Vaicāts par Lindas Liepiņas (KPV LV) tālāko atrašanos Pieprasījumu komisijas vadītājas amatā, ņemot vērā viņas balsojumu pret valdību, Zakatistovs norādīja, ka tas būs atkarīgs no frakcijas trešdienas sēdē gaidāmā lēmuma par tālāko sadarbību.

Iepriekš Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) valdības veidošanas sarunās tika panākta vienošanās, ka “KPV LV” vadīs Tautsaimniecības komisiju un ieņems Finanšu ministrijas parlamentārā sekretāra amatu.

Pašlaik Tautsaimniecības komisiju vada opozīcijas deputāts Jānis Dūklavs (ZZS).

Ziņas avots: LETA.

Saistītās tēmas: Jānis VitenbergsKPV LV

youtube icon
Abonēt youtube