Katrs palīdz kā prot. Mēs mākam fotografēt un izdomājām, kā varam savākt ziedojumus ar savu darbu. Mums ļoti gribas izdarīt labu darbu un tam ir vajadzīga Jūsu palīdzība!

Fotostudija VIVA sadarbībā ar Dakteriem Klauniem aicina visus 23. un 24. martā atnākt uz labdarības fotosesiju.  30 minūtes mini fotosessija, kuras rezultātā Jūs saņemsiet 20-30 fotogrāfijas. Fotostudija atrodas pie tirdzniecības centra Dole.

Laiks lido vēja spārniem, iemūžiniet sevu jaunību un skaistumu. Bērni izaugs tik ātri, ka nepaspēsiet pamanīt! Kādi viņi bija maziņi, jauki un smieklīgi- tas paliks tikai atmiņā un bildēs.

Fotosessija notiks par ziedojumiem, kur katrs cents nonāks Dakteru Klaunu labdarības fondā. Padarīsim kopā slimu bērniņu dzīvi saulaināku!

Šī ir lieliska iespēja gan palīdzēt slimiem bērniem, gan arī iemūžināt savu ģimeni, sevi pašu, sevi kopā ar labāko draudzeni vai draugu, vīru, sievu vai bērnu. Vai arī ar suni;) Arī tiem, kam parasti fotosessija nav pa kabatai, šī ir lieliska iespēja beidzot atnākt uz fotostudiju, jo ziedojumu minimālā summa nav noteika. Mēs būsim pateicīgi par katru noziedoto eiro.

Studijā atradīsies Dakteru Klaunu ziedojumu kaste, kuru tikai viņi spēs atvērt.

Lūdzu palīdziet mums palīdzēt un pierakstieties uz fotosesiju jau tagad! Vietu skaits ir ierobežots.

Pierakstīties var rakstot ēpastu uz sobolevska.jelena@gmail.com

UZ TIKŠANOS MŪSU FOTOSTUDIJĀ!

Studija atrodas Maskavas ielā 322, Rīgā.

Saistītās tēmas: Dakteris KlaunsFotostudija VIVAlabdarība

youtube icon
Abonēt youtube