Lai karstās vasaras nedēļas nogales būtu saturīgākas, visā Latvijā norit gan dažādi koncerti, gan aktīvi pasākumi ārā. Piektdien, 14.jūnijā, Valmiermuižā uz skatuves kāps mūziķi ar enerģisku etnomūzikas programmu. Savukārt sestdien Rīgā, Viesturdārzā  visas dienas garumā būs iespēja pavadīt vērtīgu laiku, izmēģinot vairāk nekā 20 spēles un atrakcijas visiem vecumposmiem, jo neviens nav par vecu, lai spēlētos, vai ne? Nedēļas nogales noslēgumā Ikšķilē norisināsies Drosmes skrējiens, kurā dažādu sagatavotības līmeņu dalībnieki aicināti pārbaudīt savas fiziskās un mentālās spējas, raksta ziņu portāls Baltic News Network (BNN).

PIEKTDIEN, 14.jūnijā

 

Valmiermuižā: Etnofestivāls Sviests

Baltic news, News from Latvia, BNN.LV, BNN-NEWS.COM, BNN-NEWS.RU

Sestdien, 15. jūnijā Valmiermuižas parkā jau trešo reizi etnofestivāls Sviests pulcēs latviešu māksliniekus, kuri atzinību guvuši kā pašu mājās, tā pasaulē. Visas dienas garumā norisināsies tirdziņš “Gardu muti” un dažādas aktivitātes bērniem un visai ģimenei, bet vakarā uz skatuves kāps iemīļoti mūziķi ar krāšņu un enerģisku etnomūzikas programmu. Plašāk šeit: http://etnosviests.lv/

SESTDIEN, 15.jūnijā

 

Rīgā: PlayPotential.lv spēļu un atrakciju diena

Baltic news, News from Latvia, BNN.LV, BNN-NEWS.COM, BNN-NEWS.RU

PlayPotential.lv pirmā publiskā bezmaksas spēļu un atrakciju diena norisināsies sestdien, 15.jūnijā, Viesturdārzā, Rīgā. Ja pievienosies, atzīmē savu dalību ar iešu.

Pilnu rakstu varat lasīt ŠEIT- BNN mājāslapa.

 

Ziņas avots: BNN

Saistītās tēmas: Nedēļas nogalei

youtube icon
Abonēt youtube