Uzņēmums SIA “CMB” uzvarējis Ekonomikas ministrijas (EM) izsludinātajā iepirkumā par 464.sērijas daudzdzīvokļu ēku jeb tā dēvētā “lietuviešu projekta” padziļinātu izpēti, aģentūru LETA informēja ministrijā.

“CMB” minēto izpēti veiks par 74 550 eiro.

EM vēlas apzināt tipveida daudzdzīvokļu dzīvojamo māju nesošo konstrukciju un to savienojumu mezglu tehnisko stāvokli un piedāvāt tipveida tehniskos risinājumus, lai palīdzētu iedzīvotājiem un pārvaldniekiem rūpēties par ēku drošību un ilgmūžību, tostarp, nepieciešamības gadījumā veicot ēku atjaunošanu vai konstrukciju pastiprināšanu.

Gada nogalē EM mājaslapā tiks publicēti 464.sērijas ēku padziļinātas tehniskās izpētes rezultāti, lai informētu sabiedrību par būtiskākajiem secinājumiem un tipveida konstrukciju mezglu pastiprināšanas risinājumiem, vienlaikus iezīmējot šo darbu aptuvenās būvizmaksas.

Tāpat informācija tiks izplatīta namu apsaimniekotājiem, lai uzlabotu ēku apsaimniekošanu. Izvērtēšanas rezultāti tiks ņemti vērā veicot normatīvu pilnveidi.

“Firmas.lv” informācija liecina, ka “CMB” reģistrēta 2005.gadā, un tās pamatkapitāls ir 2800 eiro. Kompānijas vienīgais īpašnieks ir Artis Dzirkalis. 2018.gadā “CMB” apgrozījums bija 2,61 miljons eiro, bet peļņa – 331 287 eiro.

Ziņas avots: LETA

Saistītās tēmas: "lietuviešu projekts"

youtube icon
Abonēt youtube