«Kā Ventspils pilsētas domes ilggadējam deputātam, man ir skaidrs – tieši Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) ir tas politiskais spēks, kas, pilnībā pakļaujoties smagos amatnoziegumos apsūdzētajam Aivaram Lembergam, Latviju ir viscentīgāk vedis iznīcības virzienā. Tieši tādu partiju kā ZZS darbību dēļ mūsu valstij netiek dota iespēja izrauties no korupcijas purva. Turklāt šīs partijas viens no spilgtākajiem pārstāvjiem ir tās «krusttēvs» Lembergs,» savu viedokli BNN pauž Ventspils opozīcijas deputāts Aivis Landmanis, raksta ziņu portāls Baltic News Network (BNN).

ZZS «runasvīri»

Pētījumu centra RAND Europe aprēķini liecina – korupcijas dēļ Latvija katru gadu zaudē trīs līdz piecus miljardus eiro jeb 15–19% no iekšzemes kopprodukta.

«Tieši politiķi ir atbildīgi gan par nespēju tikt galā ar šo problēmu, kuru atrisinot naudas pietiktu medicīnai, izglītībai un pārējo samilzušo valsts problēmu risināšanai, gan par korupcijas radītajām sekām – paplašinās ēnu ekonomika, palielinās sociālā nevienlīdzība, tiek palēnināta demokrātijas attīstība,» uzskata Landmanis.

Pilnu rakstu varat lasīt ŠEIT- BNN mājāslapa.

 

Ziņas avots: BNN

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube