Nacionālā elektronisko plašsaziņas līdzekļu padome (NEPLP) par 244 259 eiro ir izsludinājusi konkursu uz visu novadu ziņu televīzijas sižetu izgatavošanu un pārraidīšanu sabiedriskā pasūtījuma īstenošanai 2020.gadā, aģentūru LETA informēja NEPLP pārstāvji.

Novadu ziņu sižetu pārraidīšana paredzēta Latvijas Televīzijā, kā arī iespējami plašā apraidē komerciālo lineāro televīziju un daudzplatformu vidē nākamgad.

Konkurss izsludināts uz novadu ziņu, ieskaitot diasporas aktualitātes, televīzijas sižetu izgatavošanu un pārraidīšanu sabiedriskā pasūtījuma īstenošanai 2020.gadā. Novadu ziņu televīzijas sižetiem būs jāaptver informācija par visiem Latvijas novadiem atbilstoši spēkā esošajam administratīvi teritoriālajam iedalījumam, republikas nozīmes pilsētām, izņemot Rīgu, un Latvijas diasporas aktualitātēm.

Pretendentiem piedāvājumi konkursam jāiesniedz līdz 2019.gada 2.decembra plkst.11 NEPLP sekretariātā Rīgā, Doma laukumā 8a. Piedāvājumu pieņemšana darba dienās notiks no plkst.10 līdz plkst.16.

Ziņas avots: LETA

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube