Astroloģes prognoze sola, ka šī nedēļa būs krāsaina ikvienai horoskopa zīmei. Uzzini, ko šonedēļ sola zvaigznes, kā sagatavoties gaidāmajiem pārbaudījumiem. 

Auns

Nedēļas nogalē ideja par došanos kādā tālākā braucienā var īstenoties ātrāk nekā esi plānojis. Darba vietā pavisam negaidīts pavērsiens harmonizēs attiecības ar darba kolēģiem. Rūpīgi filtrē visu saņemto informāciju.

Vērsis

Brīvdienās ļaujoties neparastam izaicinājumam, var pavērsties pavisam cits skatījums uz kādu tev aktuālo situāciju. Tiks izdarīta kāda svarīga izvēle, kas ietekmēs turpmākos dzīves plānus. Ieklausies tuvinieku padomos!

Dvīņi

Darba vietā papildu pienākumi ļaus iemācīties prasmes, kuras tev noderēs arī turpmāk. Saasināts jūtīgums partnerattiecībās var pakaitināt tavas nervu šūnas, tāpēc ievelc labi dziļu elpu un neļaujies provokācijām.

Vēzis

Nedēļas nogalē būšana saviesīgā pasākumā, ļaus savām prasmēm un talantiem izpausties daudz spožākā gaismā. Panākumi profesionālajā jomā būs acīmredzami. Aktuāli var kļūt jautājumi saistībā ar mājokli.

Lauva

Patīkams notikums romantiskajās attiecībās radikāli izmainīs vērtību sistēmu. Nedēļas vidū ļaujoties notikumiem darba vietā, nonāksi vēl labākā pozīcijā nekā esi patlaban. Tiks saņemtas labas ziņas no ārvalstīm.

Jaunava

Brīvdienās aktuāls kļūs ar mājokli saistīts jautājums. Prātu nodarbinās kā to labāk labiekārtot un pilnveidot. Darba vietā komplimenti tiks saņemti no priekšniecības puses, tie iedvesmos jauniem mērķiem.

Svari

Nedēļas nogalē veiksmīgs darījums pavirzīs esošos plānus ar krietni vien lielāku jaudu uz priekšu. Darba vietā izvairies no taisnības meklēšanas tur, kur tā nav iespējama. Romantiskajās attiecībās veltiet viens otram vairāk laika.

Skorpions

Tikšanās ar senāku darījumu partneri var pavērt jaunas sadarbības iespējas. Izvērtējot savu finansiālo situāciju, taps skaidrs turpmāko ieguldījumu mērķis. Esi iecietīgs attiecībās ar līdzcilvēkiem un neuzvelcies par niekiem.

Strēlnieks

Papildu ienākumi ļaus piepildīt kādu materiālo vēlēšanos. Došanās tālākā braucienā būs ieguvumu vērta. Nedēļas vidū ļaujies vilinošam piedāvājumam apmeklēt kādu kultūras pasākumu. Tiks saskatīts kāds jauns hobijs.

Mežāzis

Manāmi panākumi profesionālajā jomā ļaus apzināties savu vērtību un unikalitāti. Prātu noslogos domas par gaidāmā atvaļinājuma plānošanu tā, lai paspētu visu, kas ir iecerēts. Mīļotais cilvēks sagādās patīkamu pārsteigumu.

Ūdensvīrs

Brīvdienās jaunas zināšanas tiks smeltas kādā elpu aizraujošā domubiedru pasākumā. Manāmi uzlabosies finansiālā situācija. Darba vietā piedāvājums no priekšniecības puses dos unikālu iespēju tavas profesionalitātes pilnveidošanā.

Zivis

Jauns uzrāviens tavā radošajā darbībā priecēs ne tikai sevi, bet arī apkārtējos. Profesionālajā jomā apgūtās jaunās prasmes būs kā unikāls trumpis tavā prasmju lādītē. Paļaujies tikai un vienīgi uz savām sajūtām.

Horoskopu sastādīja astroloģe Inita Dilāne.

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube