Pastāv aizdomas, ka Ventspils pilsētas pašvaldības iestādes ir bijušas spiestas mainīt apkalpojošo banku, jo AS Swedbank, visticamāk, ir atteikusies no sadarbības ar Ventspils pilsētas domi un tās iestādēm, to apliecina arī Ventspils pilsētas domes iestāde Sporta pārvalde. Tātad ar lielu varbūtību ASV uzliktās sankcijas, Aivara Lemberga ietekmē esošie Ventspils pilsētas domes deputāti un VARAM bezatbildīgā rīcība sāk nu jau tiešā veidā atstāt ietekmi uz Ventspils pilsētas domes un tās iestāžu darbu, BNN komentē Ventspils pilsētas domes deputāts Aivis Landmanis.

«Amatpersonu nespēju un bezdarbību apmaksā iedzīvotāji»

2020.gada 21.aprīlī Ventspils pilsētas domes oficiālajā portālā www.ventspils.lv parādās ziņa, ka no 1.aprīļa ir mainīti domes un pašvaldības policijas bankas norēķinu rekvizīti, proti, slēgti bankas konti AS Swedbank un atvērti bankas konti AS Luminor Bank. Deputāta ieskatā, tās ir jau sekas sankcijām par ko atbildīgās amatpersonas pašlaik nevēlas runāt.

«Vissāpīgāk amatpersonu rīcības nespēju un bezdarbību izjūt ierindas ventspilnieks, kuru maksājumi no  AS Swedbank šādi tiks sadārdzināti par 0,36 eiro ik reizes. No marta Ventspils pilsētas dome algu izmaksas veic no AS Luminor Bank uz darba ņēmēju AS Swedbank kontiem, šādi radot iespējami nepamatotas pakalpojumu izmaksas Ventspils pilsētas domei un tās iestādēm. Un tas viss, pateicoties Aivaram Lembergam un viņa interešu sargiem Ventspils pilsētas domē un VARAM,» savu viedokli pauž A.Landmanis.

Pilnu ziņu lasiet ziņu portālā BNN.LV.

Foto: Pixabay

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube