Apdrošināšanas sabiedrība BALTA dāvinās Covid-19 apdrošināšanu visiem Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta (NMPD) darbiniekiem, kuri gan ikdienā, gan krīzes situācijā ir gatavi strādāt paaugstināta riska apstākļos.

Covid-19 apdrošināšana kalpos kā atbalsta instruments vairāk nekā 3000 NMPD darbiniekiem ar mērķi nodrošināt papildu drošību un aizsardzību aktīvajā vīrusa izplatības laikā.

NMPD strādā vairāk nekā 3000 darbinieku, lielākā daļa ir mediķi un operatīvā transporta vadītāji, kuru ikdienas darbs ir tieši saistīts ar palīdzības sniegšanu dzīvībai kritiskās situācijās. Vienlaikus NMPD šobrīd veic arī svarīgus uzdevumus Covid-19 slimības ierobežošanai valstī – gan analīžu paraugu paņemšanu mobilajā punktā, lidostā, patversmēs un sociālās aprūpes iestādēs, gan sniedz palīdzību un nogādā slimnīcās Covid-19 inficētus pacientus, kad stāvoklis ir kritisks un saslimšanas simptomi – smagi.

BALTA uzsākusi piedāvāt Covid-19 apdrošināšanas pakalpojumu juridiskajiem klientiem, un NMPD darbinieki ir vieni no pirmajiem Latvijā, kas ir apdrošināti pret šo risku. Covid-19 apdrošināšana turpmākos sešus mēnešus NMPD darbiniekiem sniegs finansiālu atbalstu smagas saslimšanas gadījumos, kad ārstēšana nepieciešama slimnīcā, tostarp nepieciešama arī intensīvā terapija.

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube