Klāt jaunā nedēļa! Šonedēļ kādam nāksies apdomāt savu rīcību, savus darbus un nedarbus. Citam gaidāmi smieklīgi pārpratumi, bet esi uzmanīgs, lai smiekli nepāraug asarās. Lasi astroloģes Initas Dilānes sastādīto nedēļas horoskopu.

Auns

Prātā nāks idejas par netraucētu atpūtu vai kādu tuvāku ceļojumu. Nedēļas vidū vairāk spēku tiks veltīts dzīvesvietas labiekārtošanas darbiem. Atceries, ka viss, ko tu dari, agri vai vēlu tiks atzinīgi novērtēts.

Vērsis

Brīvdienās iepazītais cilvēks, var kļūt par labu draugu tavā nākotnē. Labs darījums ar jauno sadarbības partneri var atrisināt sarežģījušos finansiālo situāciju. Darba vietā panākumi būs acīmredzami.

Dvīņi

Pienākumu un darbu apjoms var būt tik liels, ka mazāk laika sanāks atvaļinājuma baudīšanai. Smieklīgi pārpratumi ļaus pasmaidīt pašam par savām neveiklajām kļūdām. Izvairies no konfliktsituācijām.

Vēzis

Brīvdienās patīkamu pārsteigumu sagādās vistuvākais cilvēks. Svinīgs notikums ļaus izvērtēt savas dzīves patiesās vērtības. Priecīgas emocijas raisīs kāds tālāks brauciens. Darba vietā visu izdarīsi pēc iecerētā plāna.

Lauva

Nedēļas nogalē sarežģītākas romantiskās attiecības izgaismos tavas visapslēptākās, taču netīkamas rakstura iezīmes. Jauni pienākumi tavā darba vietā mudinās straujākai virzībai pa karjeras kāpnēm. Esi drosmīgs!

Jaunava

Brīvdienās paveiksi vairāk nekā plānots. Īpaša uzmanība tiks pievērsta darbiem piemājas dārziņā. Attiecībās ar līdzcilvēkiem, izvairies no sīkām un neiederīgām piezīmēm un kritikas. Ņem vērā, ka vārds var ievainot.

Svari

Vairāk enerģijas tiks likts lietā, lai paveiktu iesākto projektu mājas darbos. Negaidīti, taču patīkami pavērsieni esošajās romantiskajās attiecībās, izgaismos tavu vērtību sistēmu. Manāmi izlabosies materiālā situācija.

Skorpions

Svinīgs notikums ģimenē dos stimulu censties vēl vairāk un ar lielāku jaudu nekā līdz šim. Nedēļas vidū pievērsīsies kādam no saviem hobijiem. Jaunas iespējas tiks pavērtas tavā profesionālajā darbībā.

Strēlnieks

Nedēļas nogale tiks veltīta, lai iepriecinātu sevi un palutinātu ar kādu dārgāku pirkumu. Līdz ar nedēļas sākumu sakārtosies tava finansiālā situācija un tiks izlīdzināti visi robi un neskaidrības. Veiksmīgi atrisināsies situācija darba vietā.

Mežāzis

Brīvdienās aktuāls kļūs jautājums, saistīts ar nekustamo īpašumu. Partnerattiecības spēsi uzlabot, ja ieklausīsies mīļotā cilvēka vēlmēs un sajūtās. Profesionālajā jomā paļaujies tikai un vienīgi uz sevi!

Ūdensvīrs

Raizēm par tavu finansiālo stāvokli nav ne mazākā iemesla. Drīz atsāksies ierastie darbi un komandējumi. Darot savus ikdienas darbus, novērtē sevi krietni vien augstāk. Harmoniskākas kļūs romantiskās attiecības.

Zivis

Pamanītāks un novērtētāks kļūsi savā profesionālajā darbībā. Manāms finansiālais ieguvums ļaus piepildīt kādu materiālo vēlēšanos. Sirsnīgākas kļūs attiecības ar mīļoto cilvēku. Palaid vaļā visus aizvainojumus!

Foto: Unplash.com

Saistītās tēmas:

youtube icon
Abonēt youtube