Latvijas lidsabiedrība airBaltic šī gada jūnijā no visām trīs Baltijas valstu galvaspilsētām pārvadājusi 60 409 pasažierus uz galamērķiem lidsabiedrības maršrutu tīklā Eiropā un Skandināvijā.

airBaltic izpilddirektors Martins Gauss (Martin Gauss) norāda: “Jūnijs bija pirmais pilnais mēnesis kopš mūsu darbības atsākšanas 18.maijā. Skaidri redzams, ka pieprasījums pēc lidojumiem atjaunojas. Katru nedēļu pārvadājam aizvien vairāk pasažieru un saņemam aizvien jaunas rezervācijas, kā arī atjaunojam lidojumus uz arvien vairāk galamērķiem. Mēs arī redzam, ka pasažieri novērtē mūsu veselības aizsardzības pasākumus, kuros tiek ievērotas atbildīgo iestāžu rekomendācijas.”

Jānorāda, ka jūnijā airBaltic veica 1 091 lidojumu. airBaltic lidojumu 15 minūšu punktualitātes rādītājs jūnijā sasniedza 98,2%. Tas norāda, ka vairāk nekā 98 no 100 airBaltic reisiem izlidoja plānotajā laikā vai ar ne vairāk kā 15 minūšu aizkavēšanos.


Jūnijs, 2020

Pasažieru skaits 60 409

Lidojumu skaits 1 091

Maršrutu skaits 36

15 minūšu punktualitātes rādītājs 98,2%


Līdz 2020.gada augusta beigām airBaltic ziņo, ka savienos Baltiju 69 maršrutos.

Šobrīd airBaltic veic tiešos lidojumus no Rīgas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un uz tādiem iecienītiem atpūtas galamērķiem kā Dubrovniku, Rijeku un Splitu Horvātijā, Barselonu Spānijā, Nicu Francijā, Larnaku Kiprā, kā arī Romu, Katāniju un Milānu Itālijā.

Turklāt turpmākajās nedēļās airBaltic sāks tiešos lidojumus no Rīgas uz Billundu (Dānijā), Reikjavīku (Islandē), Madridi (Spānijā), Cīrihi (Šveicē), Turku (Somijā), Varšavu (Polijā), Prāgu (Čehijā), Štutgarti (Vācijā), Budapeštu (Ungārijā). airBaltic arī piedāvā dažādus tiešos lidojumus no Tallinas un Viļņas. 

Lidsabiedrībā uzsver, ka pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļojuma noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. “”Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc vienmēr pārliecinieties, ka esat iepazinušies ar jaunāko informāciju,” aicina pārstāvji.

Lai uzzinātu vairāk par jaunajiem airBaltic veselības aizsardzības pasākumiem, lasīt šeit.

Foto: Unplash.com

youtube icon
Abonēt youtube