Auns

Nedēļas nogalē neparedzēti tēriņi var radīt robu tavā naudas maciņā. Darba vietā tiks izteikts piedāvājums doties pieredzes apmaiņas braucienā. Iespringstot par partnerattiecībām, sarežģīsi situāciju vēl vairāk.

Vērsis

Vērā ņemams pavērsiens profesionālajā jomā, ļaus paraudzīties uz notikumiem no pavisam cita skatu punkta. Attiecībās ar līdzcilvēkiem centies saglabāt vēsu prātu un nepievērst uzmanību uz nebūtiskiem sīkumiem.

Dvīņi

Priecīgas vēstis tiks saņemtas saistībā ar kādu sen gaidītu darījumu. Arī gūtais ienākumu apjoms iepriecinās sirsniņu. Tiks piepildīta kāda no materiālajām vēlmēm, kas būs lietderīga gan sev, gan tuviniekiem.

Vēzis

Brīvdienās kāds priecīgs notikums ļaus piedzīvot sajūtas visās nokrāsas. Tiks iepazīti jauni paziņas, kuri būs nozīmīgi tavā turpmākajā nākotnē. Lai izvairītos no kašķiem partnerattiecībās, ieklausies otra vēlmēs un sajūtās.

Lauva

Panākumi savā profesionālajā jomā ļaus atslābt uz kādu brīdi un izbaudīt savu sasniegumu rezultātu. Vairāk laika un uzmanības velti savai ģimenei. Ieplānojiet kādu kopīgu braucienu pašu tuvāko lokā.

Jaunava

Nedēļas nogalē atbrīvojoties no nederīgā un sen nokalpojušā izjutīsi neaprakstāmu viegluma izjūtu. Attiecībās ar līdzcilvēkiem ļauj situācijai ritēt savu gaitu. Romantiskajās attiecībās necepies par niekiem.

Svari

Ieviesta skaidrība partnerattiecībās ļaus sajusties daudz mierīgākam. Tiks atrisināta aktuālā situācija. Darba vietā izvairies no domstarpībām ar kolēģiem. Atceries, ka īstu un patiesu draugu nekad nevar būt daudz.

Skorpions

Plānotais projekts izdosies daudz labāk nekā tu esi iecerējis. Ieguldītie līdzekļi atmaksāsies ar uzviju. Attiecībās ar ģimenes locekļiem, centies izrunāt visus neskaidros jautājums tā, lai viss ir skaidrs.

Strēlnieks

Kāda neplānota satikšanās var iegrozīt tavus līdzšinējos plānus pavisam citā gultnē. Nedēļas vidū patīkamu pārsteigumu sagādās kāds tuvs draugs. Romantiskajās attiecībās ļauj visam plūst savu gaitu!

Mežāzis

Notikumi privātajā dzīvē ļaus noticēt tam, ka viss, kas ar tevi notiek, notiek tikai uz labu. Attiecībās ar mīļoto cilvēku saņemsi tik daudz uzmanības, rūpju un gādības, ka pietiks arī turpmākajām nedēļām.

Ūdensvīrs

Uzmanība un komplimenti no domubiedru puses ļaus sajusties vēl vērtīgākam un īpašākam savā profesionālajā jomā. Attiecībās ar mīļoto cilvēku, vairāk laika velti kopā būšanas mirkļiem. Izbaudi to, kas tev ir!

Zivis

Brīvdienās, liekot lietā ar savu plašo zināšanu klāstu, tiksi pie komplimentu un atzinību virknes. Manāmi uzlabosies finansiālā situācija. Partnerattiecībās iestāsies patīkams miers un skaidrība.

Horoskopu sastādīja astroloģe Inita Dilāne.

Foto: Unplash.com

youtube icon
Abonēt youtube