Šobrīd pasaulē un arī Latvijā valda neierasta situācija, pandēmija ietekmējusi daudzi cilvēku plānus un arī rocību, tomēr izglītības iegūšana aizvien ir būtisks solis ikviena cilvēka dzīvē. Tāpēc Biznesa augstskola Turība šonedēļ piedāvā visiem studēt gribētājiem iespēju noslēgt studiju līgumu par samazinātu studiju maksu, iegūstot 50% atlaidi otrajam semestrim.

Samazinātā studiju maksa būs spēkā, slēdzot studiju līgumu no 27.jūlija līdz 31.jlijam (ieskaitot). Studiju maksas atvieglojums tiek piemērots reflektantiem, kuri uzsāk studijas Rīgā 1. studiju gadā. Tā tiek piemērota, neatkarīgi no izvēlētā studiju līmeņa, studiju formas vai programmas.

“Studiju maksas atvieglojums – 50% semestrim – ir iespēja uzsākt studijas un ietaupīt būtisku summu. Turklāt, augstskola aicina studēt gribētājus izmantot arī iespēju “Uzņēmuma rekomendācija” un, piesakoties studijām, ņemt līdzi brīvā formā rakstītu uzņēmuma rekomendāciju, tādejādi iegūstot papildus studiju maksas atlaidi. Attiecīgajam uzņēmumam jābūt LTRK, LDDK, ALTA vai LVRA biedram,” norāda augstskolas Attīstības direktore Marta Kive.

Turība piedāvā 27 studiju programmas no koledžas līdz doktorantūrai, kas sniegs iespēju papildināt zināšanas un praktiskās iemaņas ikvienam studēt gribētājam jebkurā karjeras posmā, neatkarīgi no tā, vai tikko absolvēta vidusskola vai jau iegūta pieredze darba tirgū. Studijām var pieteikties klātienē (Graudu ielā 68, Rīgā), kā arī elektroniski, ja ir drošs elektroniskais paraksts.

Foto: Unplash.com

youtube icon
Abonēt youtube