Lai arī vairākās augstskolās pirmā uzņemšanas kārta jau ir noslēgusies un budžeta vietas aizpildītas, citās – uzņemšana un konkurss par budžeta vietām un stipendijām vēl turpinās. Biznesa augstskola Turība līdz 22.augustam visiem studēt gribētājiem piedāvā pieteikties konkursā par budžeta vietām un stipendijām vairāk nekā 25 dažādās studiju programmās.

Studēt gribētājiem visa augusta un septembra garumā būs pieejamas maksas studiju vietas visās augstskolas piedāvātajās studiju programmās. Turklāt, piesakoties pamatstudiju programmās līdz 22.augustam, ir iespējams pretendēt uz budžeta vietām un stipendijām.

Konkursā uz budžeta vietām un stipendijām var pieteikties tie, kuri skolu absolvējuši ar labām sekmēm, jo tiek ņemti vērā centralizēto eksāmenu rezultāti.

Vasara strauji tuvojas izskaņai, tāpēc šis ir īstais laiks, lai pagūtu izvēlēties sev interesējošo studiju programmu un uzšķirt jaunu savas dzīves lappusi. Situācija darba tirgū pandēmijas laikā skaidri parādījusi – lai justos drošs par savas karjeras iespējām, nepieciešama izglītība un profesionālas zināšanas, tāpēc aicinām studēt gribētājus neatlikt mācību uzsākšanu un darīt to jau šogad,” stāsta augstskolas Studiju informācijas centra vadītāja Iluta Ernstsone.

Augstskola ar lepnumu norāda, ka piedāvā arī citus studiju maksas atvieglojumus, lai ikviens studēt gribētājs būtu motivēts pilnveidot sevi un iegūt augstāko izglītību.

Jānorāda, ka Turība piedāvā 27 studiju programmas no koledžas līdz doktorantūrai, kas sniegs iespēju papildināt zināšanas un praktiskās iemaņas ikvienam studēt gribētājam jebkurā karjeras posmā, neatkarīgi no tā, vai tikko absolvēta vidusskola vai jau iegūta pieredze darba tirgū. Studijām var pieteikties klātienē (Graudu ielā 68, Rīgā), kā arī elektroniski, ja ir drošs elektroniskais paraksts.

Foto: Unplash.com

youtube icon
Abonēt youtube