Latvijas lidsabiedrība airBaltic ar šodienu, 7.septembri, atsāk lidojumus no Rīgas uz deviņiem papildu galamērķiem. Kopumā airBaltic šobrīd savieno Rīgu ar 35 galamērķiem visā Eiropā.

Sākot ar šodienu, 7.septembri, airBaltic atsāk lidojumus no Rīgas uz Amsterdamu, Briseli, Dublinu, Gēteborgu, Lisabonu, Prāgu, Reikjavīku, Vīni un Cīrihi.

Šobrīd airBaltic veic tiešos reisus no Rīgas, Tallinas un Viļņas uz dažādiem Eiropas biznesa centriem un populāriem atpūtas galamērķiem.

“Esam ieviesuši stingrus drošības pasākumus, kā arī lidojumus organizējam, ņemot vērā atbildīgo iestāžu rekomendācijas. Visiem pasažieriem airBaltic lidojumos tiek nodrošināts bezmaksas pamata aprūpes komplekts, kurā ietilpst sejas aizsargmaska un dezinfekcijas salvetes,”  norāda airBaltic pārstāvji.

Atgādinām atkārtoti, ka pasažieriem pirms ceļojuma ir jāpārbauda ceļošanas noteikumi un lidostu ierobežojumi oficiālajās vietnēs vai vietējās vēstniecībās. Noteikumi strauji mainās un atšķiras dažādās valstīs, tāpēc vienmēr pārliecinieties, ka esat iepazinušies ar jaunāko informāciju.

Foto: Unplash.com

youtube icon
Abonēt youtube