Rīgas šķīrējtiesa ir mainījusi savu atrašanās vietu. Jaunā adrese ir – Vecpilsētas iela 19, Rīga. Sakarā ar pārcelšanos un uzņēmēju lielo interesi, Rīgas šķīrējtiesa pasludināja septembri par sālsmaizes mēnesi. Tas nozīmē, ka, iepriekš piesakoties, jebkurš interesents var atnākt un iepazīties ar biznesa strīdu alternatīvu izšķiršanu, apskatīties jaunās telpas un saņemt vērtīgas zināšanas sava uzņēmuma juridiskai drošībai.

Jāmin, ka Rīgas šķīrējtiesa darbojas jau 21 gadu. Tā sauktajā sālsmaizes mēnesī, Rīgas šķīrējtiesa atver savas durvis un gaida visus, kas vēlas gan vienkārši redzēt, kā ir iekārtotas telpas, gan arī labāk iepazīt šķīrējtiesas ikdienas darbu. Tiks sniegta arī informācija par Rīgas šķīrējtiesas sasniegumiem un šķīrējtiesas procesa priekšrocībām.

Rīgas šķīrējtiesas pārstāve stāsta, ka, atnākot uz Rīgas šķīrējtiesas jaunajām telpām, mājīgā atmosfērā, ar tasi aromātiskas kafijas vai tējas, būs iespēja uzdot jautājumus, ka arī apspriest tādas tēmas kā: strīdi ar partneriem vai klientiem, debitori, līgumu saistību parkāpšana, darījumu slēgšanas nianses, īpašie – uzņēmējdarbību aizsargājošie – līguma punkti, šķīrējtiesvedības plusi un mīnusi, Rīgas šķīrējtiesas dibinātāja bezmaksas pakalpojumi un atbalsts, u.c.

Būtiski gan pieminēt, ka, lai piedalītos pasākumā, ir nepieciešama iepriekšēja reģistrācija! Sūtiet pieteikumu uz e-pastu: info@court.lv, norādiet savu vārdu, uzvārdu, uzņēmuma nosaukumu, tālruņa numuru, datumu un laiku, kad vēlaties apmeklēt Rīgas šķīrējtiesu.

Foto: https://court.lv

youtube icon
Abonēt youtube