Saistībā ar Francijas prezidenta Emanuela Makrona un kundzes Brižitas Makronas un pavadošās delegācijas oficiālo vizīti Latvijā tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana šodien, 29.septembrī, no pulksten 7.00 līdz plkst. 19.30 Pils laukumā, Pils ielā, posmā no Poļu gātes līdz Pils laukumam un Mazajā Pils ielā, posmā no Daugavas gātes līdz Pils laukumam.

Tāpat būs aizliegts apstāties un stāvēt 29.septembrī no pulksten 12.00 līdz pulksten 23.00 un 30.septembrī no pulksten 7.00 līdz pulksten 13.30 Teātra ielas abās pusēs, posmā no Aspazijas bulvāra līdz Vaļņu ielai.

Kā arī ierobežojumi noteikti 30.septembrī no pulksten 7.00 līdz pulksten 11.30 Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra labajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Smilšu ielu, Aspazijas bulvāra kreisajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Vaļņu ielu un Brīvības laukumā, ziņo Rīgas dome.

Savukārt 30.septembrī no pulksten 7.00 līdz pulksten 11.00 apstāties un stāvēt liegts Brīvības bulvāra labajā pusē, posmā no Baumaņa skvēra līdz Elizabetes ielai. Tāpat no pulksten 8.00 līdz pulksten11.15 Raiņa bulvāra kreisajā pusē, posmā no Reimersa ielas līdz Brīvības bulvārim; no pulksten 6.00 līdz pulksten 11.00 pie ēkas Jāņa Rozentāla laukumā 1 un no pulksten 11.30 līdz pulksten 12.00 Rātslaukumā.

Tiek vērsta uzmanība, ka 29.septembrī no plkst. 18.00 līdz plkst. 22.15 tiks ierobežota vai nepieciešamības gadījumā īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju, elektroskūteru, velosipēdu un velorikšu kustība:

• Pils laukuma un Muitas ielas krustojumā;

• Pils laukuma un Torņa ielas krustojumā (pie Latvijas Bankas);

• Pils laukuma un Citadeles ielas krustojumā;

• Pils laukumā;

• Poļu gātes un Pils ielas krustojumā.

Bet 30.septembrī tiks ierobežota vai nepieciešamības gadījumā īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju, elektroskūteru, velosipēdu un velorikšu kustība:

• Krišjāņa Valdemāra ielā, posmā no Kalpaka bulvāra līdz Elizabetes ielai;

• pie ēkas Brīvības bulvārī 36;

• pie ēkas Raiņa bulvārī 7;

• pie ēkas Mūkusalas ielā 3;

• Brīvības laukumā.

Sabiedriskā transporta satiksme un gājēju kustība pie delegācijas pārstāvju apmeklējamiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai.

Nacionālo bruņoto spēku Militārā policija sadarbībā ar Rīgas pašvaldības policiju 30.septembrī no plkst. 9.00 līdz plkst. 11.30 kontrolēs un nepieciešamības gadījumā aizliegs kuģošanas līdzekļu satiksmi Pilsētas kanāla posmā no Latvijas Nacionālās operas un baleta ēkas gājēju tilta līdz gājēju tiltam pie Bastejkalna.

FOTO: Unplash.com

youtube icon
Abonēt youtube