Auns

Aktualizēsies jautājumi, kas saistīti ar partnerattiecībām. Kādam jaunas attiecības, citam esošo attiecību uzlabošana šomēnes atnesīs daudz pārmaiņu. Darījumu attiecībās jauns pavērsiens uzlabos finansiālo situāciju. Tiks apsvērta doma par kādu ieguldījumu ilgtermiņā. Labas ziņas tiks saņemtas no ārvalstīm, kas mudinās izdarīt kādu nozīmīgu lēmumu. Apdomā labi, pirms saki savu gala vārdu!

Vērsis

Darbs un nodarbošanās joma šomēnes būs prioritāte. Tiks izvērtēts kāds daudzsološs piedāvājums, kas pavērs plašākas iespējas profesionālajā jomā. Gandarījums par paveikto cels spārnos, lai sasniegtu jaunas virsotnes. Patīkamu pārsteigumu sagādās kāds labs draugs. Romantiskajās attiecībās tiks izrunātas visas neskaidrības un pārpratumi. Veltiet viens otram vairāk kopā būšanas laiku!

Dvīņi

Kāds hobijs, kāda aizraujoša nodarbošanās tavai ikdienai piešķirs jaunas nokrāsas. Adrenalīna devu gūsi kādā izklaidējošā pasākumā. Kopā pavadītais laiks ar bērniem būs īpaši vērts, tāpēc nežēlo ne laiku, ne naudu viņus lutinot. Profesionālajā darbībā tiks sasniegti labi rezultāti, kas motivēs uz jaunu projektu aizsākumiem. Partnerattiecībās iemājos miers, siltums, harmonija un sapratne.

Vēzis

Mājas un ģimene šomēnes būs pirmajā vietā. Kādam ģimenes pieauguma plānošana, citam savas dzīvesvietas pilnveidošana prasīs daudz raižu un rūpju. Karjera un ģimene, gluži kā uz diviem svaru kausiem svārstīsies, lai abas jomas vienlaicīgi pilnveidotu pēc iespējas labākas un kvalitatīvākas. Tiks apsvērta doma par kāda mājdzīvnieka iegādi. Romantiskajās attiecībās ienāks jaunas vēsmas.

Lauva

Tuvinieki var prasīt diezgan daudz rūpju un uzmanības. Vēlēšanās sakopt un pilnveidot savu tuvo vidi izvirzīsies priekšplānā. Kāds neliels ekskursijas brauciens būs piesātināts ar pozitīvām sajūtām. Vērtīgs ieguvums ļaus priecāties par acīmredzamo rezultātu. Darba vietā viss noritēs gludi un bez liekiem satraukumiem. Pozitīvi pavērsieni partnerattiecībās ļaus novērtēt to, kas tev jau ir. Neskrien notikumiem pa priekšu!

Jaunava

Jautājumi, kas saistīti ar finansēm, peļņu un ieguvumiem, iemantos šomēnes vadošo lomu. Rūpīgāk nāksies izvērtēt savu vēlmju un vajadzību sarakstu, ka arī nopietnāk tiks pievērsta uzmanība tam, kur nauda tiek ieguldīta. Precizitāte un akurātums darba vietā tiks augstu novērtēts. Pozitīvas pārmaiņas profesionālajā darbībā mudinās izvirzīt jaunus daudzsološus un perspektīvus mērķus. Paļaujies tikai un vienīgi uz sevi!

Svari

Vairāk laika un uzmanības tiks veltīts sev. Kāds hobijs, kāda nodarbe kļūs par tavas ikdienas neatņemamu sastāvdaļu. Profesionālajā jomā nāksies mainīt ierasto rutīnu. Jauns sākums privātajā dzīvē būs kā lielisks atspēriena punkts ceļā uz gaišāku nākotni. Neliela skumju sajūta var piemeklēt gremdējoties pagātnes atmiņās par zudušo laiku, piedzīvotajām sajūtām. Neskaties pagātnē, bet dodies uz priekšu!

Skorpions

Domas par kādu tālāku atpūtas braucienu var kļūt par realitāti. Tiks piedzīvotas līdz šim vēl nebijušas patīkamas sajūtas. Vēlme palutināt pašu tuvāko sniegs gandarījuma sajūtu. Pozitīvi pavērsieni gaidāmi romantiskajās attiecībās. Jaunā ceļa sākums var būt skaists un daudzsološs, ja vien ļausies tam kas notiek un ņemsi to ko dzīve sniedz. Labi panākumi profesionālajā darbībā ļaus papildināt savu naudas maciņu.

Strēlnieks

Iesaistīšanās kādā domubiedru apvienībā vai organizācijā šomēnes prasīs ne mazums pūliņu un centienu. Saviesīgi pasākumi, kultūras baudīšana izvirzīsies priekšplānā. Gribēsies baudīt, tikt lutinātam un uzmanības centrā. Profesionālajā darbībā izvairies no spraigām diskusijām ar kolēģiem un augstākstāvošām personām. Tiks apsvērta doma par kādu jaunu mācību uzsākšanu. Ļaujies tam, kur dzīve Tevi ved.

Mežāzis

Zīmīgi pavērsieni ir gaidāmi tavā profesionālajā darbībā. Kādam paaugstinājums amatā, citam vērtīga atzinība no priekšniecības puses ļaus pakāpties par kādu pakāpienu augstāk. Labas ziņas tiks saņemtas no ārvalstu sadarbības partneriem, kas pavērs plašākas iespējas tavā karjerā. Arī privātajā dzīvē ir gaidāmas pārmaiņas. Kāds nozīmīgs cilvēks tev uzradīsies brīdī, kas vismazāk to gaidīsi. Notici brīnumiem!

Ūdensvīrs

Redzesloka paplašināšana sniegs neaprakstāmas izjūtas, jaunu informāciju, jaunu redzējumu par nākotni. Tiks apsvērta doma par kādu mācību uzsākšanu, kas būs kā jauns atspēriena punkts tavā profesionālajā darbībā. Darba vietā nāksies saskarties ar šķēršļiem un grūtībām, taču pateicoties savu plašo zināšanu un prasmju klāstam veiksmīgi tiksi ar tām galā. Partnerattiecībās nāksies apbruņoties ar pacietību.

Zivis

Zivtiņām krāšņām sajūtām piepildīts laiks tiks piedzīvots romantiskajās attiecībās. Tiksiet saprastas, mīlētas, lutinātas un apdāvinātas. Kāds īpašs cilvēks pavērs plašāku skatu uz skaidrāku nākotni. Arī karjerā viss izdosies tā kā iecerēts. Tiks saņemts kāds labs, peļņu nesošs piedāvājums. Iesaistīšanās kādā projektā vairos tavu meistarību. Tiks apsvērta doma doties kādā siltākā atpūtas braucienā. Priecājies un baudi dzīvi!

Horoskopu sastādīja astroloģe Inita Dilāne.

Foto:  Unplash.com

youtube icon
Abonēt youtube